2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
من دیروز کمردرد شدید داشتم...امروز اصلاااا ندارم...نگران میشم...هی میترسم

از همین الان به حرکات اون جنین چند روزه گیر میدین به دنیا بیاد چیکارش میکنین؟ آبتون با هم تو یه جوب نمیره‌ها😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اگه از سونو استفاده نکرد که مثانه پر فایده نداشت. چقد عجیبن اینا وای خدا شیطونه میگه جنینمو بر ...

نگران نباش.اینا بار اول دومشون نیست که روزی کلی انتقال دارن حفظ هستن همه چیزو.طرازی خوبه ایشالله نتیجه میگیری عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بچه ها شما نمیدونین کدوم دارو یبوست میاره؟ فرتیل سی ام پنتوکسی فیلین فولات ویتامین ای و ویتامین ...

عزیزم روغن زیتون هروعده یه قاشق دوقاشق همراه غذاهات بخور.انجیر خیس کن بخور.خیلی خوب میشه.باز اگه خوب نشدی شربت انجیر و شربت لاکتالوز خیلی خوبه.من بعد پانکجر شدیدا یبوست داشتم دکترم لاکتولوز رو گفت گرفتم ۵_۶قاشق خوردم.بعدشم گفت پیاده روی کن نیم ساعت بعدش پیاده روی کردم دقیقا بعدپیاده روی خوب شدم

سلام خانوما. بی بی چک روز 10 و 11 انتقال جنین 3روزه. امروز روز 11 ام. ولی بی بی چک ها 15 دقیقه بعد ه ...

عزيزدلم نه اصلا مشكل نداره و چون پررنگ تر شده اوكيه اوكيه،مباركت باشه بسلامتي توروخدا براي ماهم دعا كن🌺

آره عزیزم میدونم رویان از همه نظر بررسی میکنه ،ولی واقعا تو شرایطی هستم که دوست دارم همه آزمایشات و ...

واقعا ازمایشات رو کامل باید انجام بدیم. مثلا من متوجه شدم ویتامین d بالاتر از حد نرماله و اگه قرصش رو ادامه بدم مسمومیت میاره. درصورتی ک اصف بدون چکاپ برام دی نوشت.

هزینه هیستروسونو با وسایلی ک از داروخونه گرفتم 350 شد. بین دو تا چهار روز بعد از پریود باید انجام بشه. از وقتی پریود میشی تا وقتی میخای هیستروسونو بشی زناشویی نباید داشته باشی. روز اول پریود هم باید زنگ برنی از بخش تصویربرداری نوبت بگیری.. البته برا من دکتر دستورش رو نوشته. جوابش هم همون موقع اماده میشه و هر بیماری ک هیسترو میکنه بدون نوبت، دکترش ویزیتش میکنه.

اگه توی هیستروسونو مشکلی مشخص بشه، دکتر برات دستور عمل هیستروسکوپی میده ک با اون رفع بشه. چون توی هیستروسکوپی یه دوربین میفرستن ک رحم و اجزا داخلی رو معاینه کنه همون دوربین هم یه تیغه هایی برای عمل داره. مثلا اگه ضایعاتی چیزی داری با اون برمیدارن و...

بعدم نگران نباش اگه جتینات فریز بشه، میتونی قبل از انتقال این معاینات رو انجام بدی یعنی اول پانکچر بکنی بعد قبل انتقال، رحم رو بررسی کنی

از دکتر مشایخی روز تشکیل پرونده درمورد فریز پرسیدم، گفت ما از ده تخمک ب بالا، جنینارو فریز میکنیم. و همون موقع انتقال نمیدیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزیزم میدونم رویان از همه نظر بررسی میکنه ،ولی واقعا تو شرایطی هستم که دوست دارم همه آزمایشات و ...

منم باید ازمایشا ایمنی انعقادی رو حتما انجام بدم. کاشکی ب دکتر گفته بودم برام بنویسه. در موردش اطلاعاتی ندارم اگه فکر میکنی کامل نیست فاکتورای آزمایش رو از بچه ها بپرس

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها شما نمیدونین کدوم دارو یبوست میاره؟ فرتیل سی ام پنتوکسی فیلین فولات ویتامین ای و ویتامین ...

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم. لطفا راهنماییمون کن💋❤