2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
کبودیش و دردش ترسناک نبود. این که یه کم باد کرد ترسوندم. فعلا که زندم. پس فکر کنم زنده بمونم

ان شاالله سالهای سال زنده و سلامت باشی عزیزم، دیگه ما باید بیدی نباشیم که با این بادها بلرزیم😀

بچه هایی که ابن سینا بودین شما کارت جنین دارین؟؟ چرا به من چیزی ندادن؟! چجوری ثابت کنم بچه هام اونجا ...

عزیزم نگران نباش کارت یه چیز الکیه ولی میری طبقه منفی 2 میگی کارت میخوام یه اقایی هست با نازو ادا میگه وایسا تو صف...بعد ده دقیققه با دست یهدچیزایی توی یه کارت مینویسه میده دستت این میشه کارت جنین...اصل مدارک توی سیستم ثبت شدن...خیالت راحت عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤣🤣🤣🤣🤣خدایی خدا باید به ماها نی نی های آروم بده آخه ما خیلی سختی کشیدیم روا نیست بعدش هم تو سختی ...

واسه شما آرزومیکنم نی نی هات آروم باشه👶👶 واسه خودم   آرزو میکنم فقط نی نی دار بشم. هر مدلی باشه قبول. حاضرم شیطون و نق نقو ترین بچه ی عالم باشه😄😄 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
واسه همون ماه نوبت انتقال بهتون دادن یا ماه بعدش ؟ دارو چیا بهتون دادن ؟؟ مرسی گلم

من دو مرداد پانکچر کردم. سیزده مرداد رفتم دکتر چون لک بینی داشتم. و ۱۶ مرداد پریود شدم. ۲ شهریور هم انتقال دادم

از روز دوم پریودی روزی سه تا استرادیول خوردم. از ۵ روز قبل از انتقال روزی یه دونه امپول پروژسترون زدم. از روز انتقال هم امپول انوکساپارین به داروهام اضافه شدم. تو تمام این مدت اسپرین و ید و فولیک هم میخورم

@زینبی_بابا    

سلام زینب جان، حالت خوبه عزیزدلم؟ خانومی راهنمایی میخام😍

چند ساله پریودی هام پنج شش روزه ست. این ماه باید هیستروسونوگرافی انجام بدم ک بهم گفتن دوتا چهار روز بعد از پاکی بیا.. روز اول و دوم پریم مثه همیشه اوکی بود تا اینکه روز سوم رفتم دوش گرفتم. هروقت میرم زیر آب پریم یک روز قطع میشه و بعدم خیلی کم میشه درحد چند قطره. 

این ماه هم از روز سوم اینجوری شد😭 تقصیر خودمه نباید میرفتم حمام.

الان هفتم اولین روزم بوده برا پونزدهم نوبت هیسترو دارم. بنظرت مشکلی برا هیسترو پیش نمیاد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻