2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
به نصر گفتم دکتر قبلیم گفته جنین اهدایی گفت نه با تخمک و اسپرم خودتون شروع میکنیم و احتیاجی به اهدا ...

خداروشکر اسپرم عالی بوده ک این تعداد جنین با گرید آ تشکیل شده..

هیچی از فاکتورای اسپرم بهتون نگفتن؟

میکروهای قبل تعداد جنین چندتا بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم میخوام برم پیشش .چند نفر از دوستان منم با شرایط مشابه خودم و شما پیشش بار اول باردار شدن

خوبی عزیزم ...ایشالا بزووودی رحمت ومعجزه خدا شامل حالت بشه و مامان بشی 😍

من خیلی دلم میخاد برم پیشش اما شنیدم به dfiاصلا توجهی نداره 

بخاطر همین دودل هستم شما کسی دیدیدبا dfiبالا پیشش نتیجه گرفته باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبی عزیزم ...ایشالا بزووودی رحمت ومعجزه خدا شامل حالت بشه و مامان بشی 😍 من خیلی دلم میخاد برم پیش ...

اره عزیزم.دوستم دی اف ای همسرش۳۰بود الان بارداره با اولین میکرو

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
الهی  همه تخمک هات با کیفیت باشن و جنین های سالم داشته باشی  خیره ایشالا توکلت رو به خدا ...

وااای نوشین جان خدا حفظشون کنه

کلی از انرژی مثبتای تو استفاده کردم امروز انتقال داشتم 

دعا کنین برام انشالله با خبر خوش بیام

جنین شناس و دکترم ک هر دو راضی بودن از وضعیتم

تا خدا چی بخواد

بچه ها، همه اونهایی که مثبت شدین ایشالله با خوشی و سلامت این دورانو پشت سر بذارین.  من دیگه ...

عزیزم خیلی سخته 

بازم جنین داری ؟؟

اگه داری بعد از پریود سریع دوباره انتقال بده 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
منم میخوام برم پیشش .چند نفر از دوستان منم با شرایط مشابه خودم و شما پیشش بار اول باردار شدن

به نظرمم حتما بروووو

دوست خودم با نصر دوقلو باردار شد

دستش خیلی سبکه و کار انتقالش واقعا فوق العاده اس

مطمعن باش پشیمون نمیشی

بچه ها، همه اونهایی که مثبت شدین ایشالله با خوشی و سلامت این دورانو پشت سر بذارین.  من دیگه ...

الهی بگردم.حالتو میفهمم.هیچی هم نمیتونم بگم  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سری های قبل هم جنین تشکیل میشد؟ هزینه هم بنده خدا زیاد نیست ایقد شایعه میکردن ۴۰تومن میشه دکتر نصر ...

خود اورولوژ ازش نمونه گرفت ولی ایندفعه از یه جای جدید با جاهای قبلی فرق میکرد و همون موقع داده بود آزمایشگاه و گفته بودن خوبه

چون اورولوژش گفت اگه نمونه با سرنگ بی کیفیت باشه اونموقع از بیضه تیکه برداری میکنیم و بخیه میزنیم 

که خداروشکر احتیاجی به این کار نبود

دکتر نصر گفت دو تا بلاست انتقال میده 

ولی روز انتقال تو اتاق عمل گفت باتوجه به شرایط همسرت اگه موافقی برات سه تا انتقال میدم

منم گفتم هر جور صلاح میدونید

خود اورولوژ ازش نمونه گرفت ولی ایندفعه از یه جای جدید با جاهای قبلی فرق میکرد و همون موقع داده بود آ ...

ایشالا ۳تاش بچسبن به دلت 😍😍😍

یعنی موقع پانکچر اورولوژی دردسترس هست که کیس های این مدلی رو نمونه بگیره؟

خداروشکر اسپرم عالی بوده ک این تعداد جنین با گرید آ تشکیل شده.. هیچی از فاکتورای اسپرم بهتون نگفتن؟ ...

هیچی نگفتن از فاکتورها

واسه آزواسپرم ها نمیگن معمولا

البته من همیشه کیسه یخ رو بیضه میزاشتم 

به نظرم من کار جنین شناس خوب بود

سری های قبل هم جنین تشکیل میشد

با دکتر زهرا حیدر ۱۲ تا تخمک عالی داشتم که ۶ تاش جنین شد فقط

تازه گرید آ نبود

ایشالا ۳تاش بچسبن به دلت 😍😍😍 یعنی موقع پانکچر اورولوژی دردسترس هست که کیس های این مدلی رو نمونه ...

بله از یک ماه قبل با اورولوژ ویزیت میشید و برای روز عمل به اورولوژ نامه میزنن که بیمار آزواسپرمه داره برای عمل

انشاالله خیلی برام دعا کن مهربونم

خیلی نگرانممممممم