2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684468 پست
من دکتر رضوانی رو از نزدیک نمی شناسم فقط یک بار دکترم موقع انتقال نبودند دکتر رصوانی به جای ایشون ان ...

یعنی موقع انتقال فقط خودش بود؟پس دکتر سونوگرافی هم میگن هست اون چیکارست پس

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوماسلام میخوام ازتون مشورت بگیرم من تودومین انتقالم که اسفندماه بودباردارشدم دوقلواماخب متاسفانه تو۲۲هفتگی توتیرماه زایمان زودرس کردم وطبیعی زایمان کردم وبه خاطرجفت که مونده بودکورتاژشدم ودکترم گفت که بعد۳ماه میتونم انتقال بدم حالامن بعدکورتاژپریودنشدم اخه تنبلی تخمدان دارم به نظرتون بدون این که پریودبشم برم مرکزیانه امپول بزنم پریودبشم بعدبرم اصلابه نظرتون صلاحه که باامپول پریودبشم یانه@زینبی_بابا 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
زحمت دیگه اینکه برام دعا کنین 😔 ان شالله بچه هاتون رو صحیح و سالم در اغوش بگیرین هم شما هم تارا ت ...

چشم عزیزم اگه قابل باشم حتما دعاگوی شما و همه ی دوستای منتظرم هستم ،شما هم واسه ما دعا کنید ،الهی که بحق صاحب این ماه سال دیگه اینموقع نی نی به بغل برید مراسم ها

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
منم نمی‌فهمم گلم  حالا نزدیک زایمان هم کلی داستان های ترسناک از زایمان شون میگن، مثلا میخوان ب ...

🤣🤣 بساطی داریماا

رها جون به حرفای خاله زنکی گوش نده بعضی ها مدلشون اینجوریه  میخوان فکر طرف رو مشغول کن به چیزای ...

اخه ادمهای خوبی هم هستن ولی واقعا یه ذره فکر کنن متوجه میشن زن باردار همینطوری بالقوه مستعد فکر و خیال و استرسه ؛ حالا شما هم بیا یچیزی که بهش فکر نمیکنه اونم یادش بیاری😐😟

لب شکری رو تو سونو تشخیص می دن نگران نباش  تو سونو انومالی چک می کنن

ممنون عزیزدلم لطف کردی ، دکتر سونوگرافم واسه آنومالی خیلی خوب بود ،پس اگه خدای نکرده چیزی بود میگفت؟

ممنون همچنین شما  ولی خب درصد اینکه جنسیت دلخواه بشه کمه و‌ریسکه شما ای یو ای نکردین ؟

نه اونم بالاخره ۳۰ درصد داره دکتر گفت اگه دختر شد جزوه همون ۳۰ درصدی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
خانوماسلام میخوام ازتون مشورت بگیرم من تودومین انتقالم که اسفندماه بودباردارشدم دوقلواماخب متاسفانه ...

گلم منم بعد از کورتاژ پریود نمی شدم، تنبلی تخمدان دارم، آمپول پروژسترون زدم بعد از ده روز از تزریق پریود شدم، با دکترتم یه مشورت کن اگه صلاح دید آمپول بزن پریود شی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اخه ادمهای خوبی هم هستن ولی واقعا یه ذره فکر کنن متوجه میشن زن باردار همینطوری بالقوه مستعد فکر و خی ...

سلام رها جان ایشالله که به سلامتی فارق شی

من یادمه شما روز ۹انتقال رفتی بتا دادی ؟؟چون من اون موقع انتقال داده بودم و منفی شد

الان دوباره انتقال دادم روز ۱۰هستم

میتونم بپرسم بتای شما چند بود؟؟

خدایا شکرت 
نگران نباش عزیزم...بد به دلت راه نده برای نی نی خوب نیست...این امپولا ضد انعقادی هستن دیگه...احتمالا ...

رفتم عزیزم

باند پر خون شده بود ولی ماما که باند رو باز کرد و تمیز کرد خونریزی سریع قطع شد، دکتر هم یه آز خون برام نوشت و گفت آمپولو بزن به بازو و رون از این به بعد

آسپرینم رو هم یه روز در میون کرد

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده