2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
پونه جون منظورم اینه که سلامتی خودمون هم مهمه درسته بچه دار شدن مهمه ولی سلامتی خودمون هم مهمه که با غصه خوردن ما به خطر میاندازیمش. پونه جون چه کارهایی کردی؟ من دیگه سرم هم زدم لنفو هم کردم و نشده.
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
من از دعا و.. گرفته تا انرژی مثبت و مراقبت و... همه رو انجام دادم این بار همش به خودم می گفتم الان یه تیتر بالا میگیرم ولی خدا نخواست. من فکر میکنم توی این منفی شدنها که به نظرم آزمایش خدا هستن درسهایی هست و شاید چون هنوز اون درسها رو نگرفتیم هی رفوزه میشیم.
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پست ها : 5847 عضویت:1388/12/26 1395/6/1 - 11:28 صبحگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام دوست جونا خوبید‌منو یادتونه گفتم یه بچه به فرزندی قبول کردیم الان دخملم پنج ماهشه این ماه فهمیدم به لطف خدا باردارم اونم کاملا طبیعی اونهمه دوا ودرمون ای وی اف هیچی پس بدونید اگه خدا بخواد‌میده پس‌باید‌ارامش داشته باشید بچه ها جون ممنون ازلطف خدا ناامید نشید هیچ وقت فکرشو نمیکردم یه روزمنم باردار بشم اما خدا خواست شد با قدم خوب دخترعزیزم من مشکلات زیاد‌داشتم اصلا رحمم نه میتونست نطفه بسازه نه جنینو قبول میکرد‌علتشم معلوم نبود‌من چندبار میکرو وهرکاری بگید‌کردم نشدحتی‌یه روزی احتمال اینکه باردارشمو نمیدلدم اما معجزه بود‌واقعا هنوزم باورم نمیشه
mamani_maman منم خسته ام,,,,حوصله ندارم طاقتم تموم شده هیچی هو دست خودم نیست,,باز ایران انقدر طولانی وقت نمیدم من فعلا بای. دوباره حدود یکسال و نیم تو نوبت باشم برا دولتی ,,,, خصوصی هم خیلیییی گرونه ,, ولی چیکار کنم ,,, نیلایی جان از طرح سلامت اشتباه نکنم مینونی استفاده کنی بعضی دوستان دارن استفاده میکنن,,بعد یه نکته از همسرت رو دیدم ببین حجم مایع خیلی کمه اول اونو بررسی کنین و درمان کنین پیش دکتر خوب ممکنه در اثر یه عفونت پروستات باشه طبق تجربه شخصی میگم ,,,خیلی ساده با یه دوره آنتی بیوتیک. از همسر من خیلی خیلی بهتر شد این عفونت تو از خون معلوم نمیشه البته ما خیلژ از زیاد دادیم فقط از اسپرم اونو مراکز ناباروری که معلوم میکنه تو اسپرم round cellهست یا نه و چیزاژ دیگه