2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
مرسی اناجونم ایشالا شماهم درکناردختروهمسرت سالم وخوشبخت باشی همیشه گلم رویاجون چرااینقدربه چیزای منفی فک میکنی گلم اگه خدای نکرده نشد چیه؟بگوصددرصدمیشه واصن به یه صدرشم فک نکن من هنوزانتقال ندادم هرروزتوسایتادنبال سیسمونیم که چی بخرم وگفتم اولین انتقالم که مثبت میشم یه بسته ازجنینامومیخام اهداکنم به کسی که واقعانیازداره وهزینشونداره، اصن به این فک نمیکنم که نشه، تمام داروهای که بهم دادن ایرانی بودروزه سونو 13تاتخمک داشتم اماروزپانکچر8تخمک گرفتن که 6تاجنین شد اماتمام طول این ماجرایبارنگفتم چراتخمکام کمه پس بقیش کو،درصورتی که حتی اونقدرحالم بدشده بودنگفته بودن هایپرشدم چون کلینیک دولتی بودم وروزبعدفهمیدم که اونقدرشکمم اب اورده،تنهابه این فک کردم حتماحکمتی داشته چه دارویی که دادن چه تعدادتخمکام چه تعدادجنینام چه هایپریم و....بدون خاست خدابرگی ازدرخت نمیوفته وخدامیخادبهترین زمان بهم بچه بده عریزم شماهم فقط به این فک کن که قراره نی نی بیادبغلت اصن به تعدادوعددوارقامش فک نکن گلم
خدایاازت ممنونم بابت معجزه ی زیبایی که دروجودم قراردادی، الهی قسمت تک تک دوستان منتظرم بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدی جون بله بدون هیسترو هم خراش میدن ولی اینکه دکترت بدرن هیسترو و تو مطب انجام میده نمیدونم.... عزیزم بله هیسترو همونه.... با بیهوشیه.... دوربین میفرستن تو و بررسی میکنن و اگه مشکلی باشه حلش میکنن.... عزیزم مطمئنا برا تشخیص آندومتریوزم میتونه کمک کننده باشه اما فکر کنم تشخیص قطعی و نهایتا درمان آندومتریوزی که لگن و روده و.... رو درگیر کرده باشه با لاپراسکوپی ممکنه.... عزیزم برا عمر خراش یادمه یه بار خانوم دکتر میگفت خراش با هیسترو سه چهار ماه ماندگاری داره اما خراش بدون هیستر و تو مطب رو خیلی قبول نداشت.... حالا باز پیگیر باش اما به نظرم هیسترو انجام بدی شناخت بیشتری از بدنتم به دست میاری.... پونه جون معمولا شیافا نمیذارن پری بیاد اما بودن از دوستان که با وجود پروژسترون پریودم شدن.... به نظرم تو الان فقط به مامان شدنت فکر کن..... ایشالله که مامانی..... عزیزم ایشالله بعدشم به عنوان یه مامان در خدمت یه مامان خواهم بود.... رویا جون عزیزم بله بودن دوستانی که حتی با وجود سینافکت هایپرم شدن.... صفحه اول یه نگاه بنداز.... قبلا در مورد ریز کارای سیکل دوستان اطلاعات میذاشتم... نگاه کنی بینشون هستن دوستانی که سیکل بلند داشتن..... چون معمولا این سیکل برای افراد مستعد هایپری تجویز میشه.... اما احتمالا این سیکل همونطور که برا من مناسب نبود برا شمام مناسب نبوده..... نازی جون عزیزم تا جایی که من میدونم نقص جنین نمیذاره جنین تا این حد رشد کنه.... معمولا کسایی که مشکل کرومزومی داشتن نتیجه شون منفی بوده.... ایشالله که مشکلتون ژنتیکی نیست..... عزیزم به نظرم این دفعه بیشتر پیگیر مشکلات ایمنیت باش و حتی اگه میتونی آز جدید بده.... به نظرم توقف رشد بیشتر به این جور مشکلات مرتبطه..... حالا جنینتم بررسی کنی بیشتر عیار دستت میاد.... یادمه یه بار یکی از دوستان جنینش تو سه ماه رشدش متوقف شده بود.... بعدا کاریوتایپ میده میبینه مشکل کرومزومی داشتن.... اما میدونی علت توقف رشد چی بوده؟ مشکل انعقادیش!!!!! باورت میشه با وجود،مشکل کرومزومی جنینش سالم بود؟ یعنی فکر کن شانس در خونه شو زده بوده و جنین سالم به تورش خورده اما عدم بررسی مشکل انعقادیش باعث شده این شانسیو که بهش رو کرده برده از دست بده..... نیلایی جون کمپرس یخ رو هم میذاره؟ عزیزم منم با مامان مارال موافقم.... به نظر میاد شرایط همسرت همچینم بد نیست..... احتمال اینکه خودتم مشکل داشته باشی کم نیست.... چون با شرایط اسپرم بدتر از اینا بارداری طبیعی داشتیم.... آفرین بهت نانا جون.... لیزا جون فکر کنم گفتی هایپر شدی درسته؟ میتونه از علایم هایپر شدنت باشه بهتره علایمتو با دکترت در میون بذاری.... رژیمتو رعایت میکنی؟ حواست باشه رژیمتو جدی بگیری!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون، من و شوهرم هر دو کاریوتایپ دادیم و مشکلی نداریم. ولی دکترم گفت سقطهای زیر سه ماه هشتاد در صد ناشی از ابنرمالیتی جنین هست. که میتونه کاملا شانسی باشه و برای هر کسی پیش بیاد. من راستش ترجیح میدم بهم بگن این جنین ایراد داشته تا بگن سالم بوده. 😔 با این حال نتیجه هر چی باشه این سری به دکترم پافشاری میکنم که برام کلگزان بده و پردنیزولون. که اگر از بابت ایمنی هم مشکلی باشه و تستها نشون نداده باشه دیگه این اتفاق نیفته. ازمایشهای ایمنی که دادم خیلی زیاده و کامل بوده و مشکلی نبوده. یعنی میگی بازم تکرار کنم! اخه اینجا هزینه اش سه چهار هزار دلار میشه.
شادی جون مطمئنا قبل انتقال بررسی میشی اگه مساعد نباشی سیکلت کنسل میشه..... ایشالله هر وی خیره برات اتفاق میافته.... نازی جون والا من اولین آزی ایمنی یا همون سی دی مارکرامو فروردین ۹۴ انجام دادم و فقط سی دس ۵۶م اونم یه واحد بالاتر از نرمال بود..... آبان مجدد انجام دادم ۵۶م ۵-۶ واحد بالاتر رفته برد و دو تا مارکر دیگمم بالا رفته بود.... یعنی اوضام بدتر شده بود...... پس برا شمام همچین چیزی ممکنه..... هم امکان بهتر شدن هست هم بدتر شدن.... در ضمن اعتبار این آزها ۶ ماهه!!!! میدونم خیلی هزینشون بالاس..... بیمه تون تقبل نمیکنه؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه اصلا بیمه قبول نمیکنه چون مورد تایید وزارت بهداشت و درمان نیست و زیر همه ازمایشها نوشته که جنبه تحقیقاتی داره و مورد تایید FDA نیست. واسه همین بیمه قبول نمیکنه. حتی اگر بر فرض جواب ازمایش مورد هم داشته باشه برای درمانش که لنفوتراپی و و سرم ای وی ای جی هست بیمه قبول نمیکنه و باید تو کلینیک خصوصی با هزینه و مسئولیت خودت انجام بدی. واسه همین میگم کاش اقلا بدونم جنین مورد داشته.
سلام بر همگی 😍 انا جونم نه من هایپر نشدم چون دیدم تو تاپیکای مختلف بچه ها میگن که هایپر شدن و سه ماه عقب افتاده کارشون نگران شدم گفتم اینجا بپرسم چرا انقدر باید عقب بیفته
ممنون آنا جان ........بهار جان بله درست میگی یجور دو دلم میگم شاید با این کار گرفت یجور میگم نکنه من که مشکل ندارم این همه دست کاری میکنم آخر مشکل دار بشم از همینشم بشم ..چی بگم والله من که فریز رو انتقال دادم نگرفت دیگه دنبالش نمیرم چون واقعا بدنم کشش نداره الان جوونم خودم و دارم داغون میکنم سنم بره بالا چیزی ازم نمیمونه توکل بخدا این یبارم امتحان میکنیم خدارو چی دیدی شایدم شانس به ما رو کرد وگرفت ....