2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم خواهر شما خاطرتون هست آزمايش دوم هم داد؟ سونو قلب ديرتر نشون داد يا نه؟ 

ازمایششو نداد ولی سنوی قلب نه دیر نشون نداد همون رفت قلبش تشکیل شده بود

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
تازه رسیدم خونه خودم ازعلائمم میدونستم تخمکم ازادشده اما به حرفم گوش نکردن وهمش گفتن تحت کنترله الک ...

وای یعنی چی سارا جون 🥺

مگه سر وقت پانکچر نشدی ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دکتر سهیلا انصاری پور توی ابن سینا رو هم به لیست تحریم اضافه کنید بس که بی مسئولیت بود و بی توجه خی ...

جالبه این دکتر اتفاقا صف طولانی داره، درسته؟؟

وای خدایا... خوب شد دیشب اینا رو نخوندم. به خدا امروز از استرس اینکه تخمک هام آزاد نشه همشون میمردن.

تازه رسیدم خونه خودم ازعلائمم میدونستم تخمکم ازادشده اما به حرفم گوش نکردن وهمش گفتن تحت کنترله الک ...

خدای من یعنی پول هم دادین ؟بهتون برنگردوندن من یادمه روز قبل پانکچرم ی خانمی بود فقط یک تخمک داشت دکتر همه شرایط رو براش گفت ممکنه ما عمل کنیم اما کیفیت لازمو نداشته باشه اگه میخوای پانکچر بشی باید شوهرت امضا کنه .... با اگاهی قبلی رفت اتاق عمل چطور همچین کاری باشما کردن ..😔کاش میرفتین شکایت میکردین

عزيزم خواهر شما خاطرتون هست آزمايش دوم هم داد؟ سونو قلب ديرتر نشون داد يا نه؟ 

نگران نباش عزیزم میگن جنین پسر یه کم تنبل تره دیرتر قلبش نشون داده میشه بتاشم کمتره 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
چرا تخمك نداشتي😳😳چي شد؟؟؟ مگه ميشه آخه؟؟؟ چرا نگفتي بهشون؟؟ پانكچر شدي و تخمك نداشتي؟؟ اين چه مدلش ...

عزیزم من ایران نیستم. اینجا بعد از مثبت شدن، هیچ مدل دارویی ندادن، دقیقا مثلِ حاملگیِ طبیعی برخورد کردن، ایران فک کنم فقط واسه محکمکاری این همه دارو و هورمون میدن بعد از مثبت شدن.

ایشالااا  لیانا جون درد واژن  طبیعیه؟

اره عزیزم طبیعیه من بعضی اوقات دارم  نفسی هم یادمه میگفت واژنم تیر میکشه 

این دردا هی میره و هی میاد هر دفعه به یه شکل 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام نوشين جان خوبي  پانکچر شدي بسلامتي

سلام عزیزم به امید خدا فردا نوبت دارم .گفت ۷:۳۰ مرکز باش . توکل به خدا ببینیم چی پیش میاد. فعلا که بخاطر سارا انقدر بهم ریخته و ناراحتم تمام ذوق و شوقم کور شد 

سلام عزیزم به امید خدا فردا نوبت دارم .گفت ۷:۳۰ مرکز باش . توکل به خدا ببینیم چی پیش میاد. فعلا که ب ...

ناراحت نکن خودتو انشالله خيره برات

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
خودت چطوری عزیزم؟ اوضاع و احوالت چطوره؟ فکر کنم ۳۰ مرداد آز داری

خودم افتضاح حالم خوب نيست 

اميديم ب مثبت شدن ندارم....

مشکلات اين روزا نهايت فشارخودشه ميزنه

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...