2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045709 بازدید | 684480 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم، ممنون، بخدا خیلی برات دعا کردم انشاالله شما هم مثبت میشی با بتای بالا😍😍😍 بی بی ...

شادن جون عزیز تبریک میگم

الهی همینطور شاد و سلامت بری جلو

چقدر منتظر این اخبار خوب بودیم

خیلی خوشحالم

از سر صبحی همش دعاتون میکنم

خدا رو شکر که خوش خبرید

به همه این شادیا رو تبریک میگم

ان شا الله جشن مادرانگی تک تک تون🌺🌿⚘🌺🌿🌿🌺⚘🌿🌺⚘🌺

نه گلم برای تعیین جنسیت گفتم😉😉😉

سلام زينب جان من روز چهارم انتقالمم روز چند ازمايش بدم؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

الهی که خدا قسمت تک تک مامانای چشم براه  تاپیک کنه بیان تائید اخبار بارداریشون رو بگن و همه شادی کنن

مامانای گروه حالا که از یکی بیشتر شدین و صداتون آسمونی شده و با خدا گرم گرفتین، واسه همه مامانای چشم براه دعا کنید زودتر نی نی هاشون بیان🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

من که زبونم یکسره به صلوات میچرخه واسه مامان شدن دوستان گلم

و ایت الکرسی واسه حفظ نی نی های کوچول موچولمون🌸🌸🌸

ماماناییکه مثبت شدین مبارکتون باشه،الهیکه۹ماه بارداری راحتی داشته باشین،انشاالله هرروزخبرای خوب باشه توتاپیک🙏🏻🙏🏻🙏🏻💜💜💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بچه ها من روز دوازدهم انتقالم بتام 162 شده، به نظرتون کم نیست خیلی؟

واااااااای عزیز دلم به سلامتی ایشالا چقدر خوشحال شدم. مبارکت باشه خیلی از خودت مراقبت کن. شادن جان برات مقدوره بگی از روز انتقال تا الان مراقبت هات چی بود ؟ حال و احوال و علائمتم بگو لطفا

ممنون الهام جونم😙😙😙 انشاالله مامان شدن خودت عزیزم، برام دعا کن خوب پیش بره❤

شادن‌جون‌خیلی‌خیلی‌بهت‌تبریک‌میگم

من‌مطمعن‌بودم‌مثبت‌میشی

خداروهزارمرتبه‌شکر

انشالله‌دوره‌بارداریه‌خوبی‌داشته‌باشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻