2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام لیلاجون خوبی عزیزم من میخوام چندماه دیگه طبیعی اقدام کنم هرچی هم صلاح باشه همون میشه ...منکه به ...

نازنین جونم منم خیلی خیلی پشیمونم این همه پول این همه وقت مهمتر اینهمه داروی هورمونی من ۶بار سر دخترم انتقال دادم یک طرف این یک مرتبه یه طرف اینقدر لاغر شدم که نگو اصلن انگار جون ندارم 

منکه از خدامه طبیعی باردار شم اما نمیشه حالا دارم بیشتر تحقیق میکنم که اسپرمای همسرم بهتر بشه انشاالله طبیعی به نتیجه دلخواه برسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان یه سوال اگه کسی میدونه راهنماییم کنه ممنون میشم 

کسی هست تهران باشه و تازگیا امپول گونال ۷۵تهیه کرده باشه ؟؟!!

اگه بله میشه بگید کجا داره اگه کسی میدونه و اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییم کنه 🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
فک نمیکنم ایرادی داشته باشه من خودم هفته ای یکی دوبار میخورم ولی بیشتر زنجبیل و دارچین بخور‌عالیه

اونام میخورم 😘

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم پس اون آزمایش اسپرم اصلا اصلا اصلا اعتبار نداره فقط باید برید مرکز ناباروری آزمایش اسپرم انجا ...

مرسی عزیزم 🥰

عزیزم آزمایش هات اگر شامل استرادیول و پروژسترون و FSH و LH و پرولاکتین بود نیاز میشد روز دوم پریودی ...

ازمایش پرولاکتین فقط توش بود

ممنون گلم خیلی لطف کردید🌹🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم سلام  بله اینا عددهای خوبی هستن و نشونه تخمدان پلی کیستیک، اما برای میکرو اصلا بد نیست ...

سلام زینب جان خوبی عزیزم؟ پسر کوچولو چطوره؟

زینب جان دکتر عارفی جدیدا به بیماراش بجای سرم ivig سرم اینترالیپید میده میگه خطرات ivig رو نداره ولی من ترکیباتشو دیدم بنظرم اومد صرفا تقویتیه و یک مقاله خوندم که این سرم مشکل انعقاد خون رو تشدید میکنه 

میخاستم به دکترم بگم برام بنویسه ولی مردد شدم شما نظرت چیه؟ 

یک سوال دیگه اینکه تو سیکل انتقال مصرف دوفاستون کمکی میکنه بریا ضخامت اندومتر ؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

@زینبی_بابا   عزیزم فرض رو این میگیریم که ازمایش درسته چون من با همین ازمایش ها تو شمال یه بچه اوردم طبیعی به نظرت با این ازمایش میشه جنین خوب داشت؟؟ 

حتماعزیزم انشالله‌که‌خیره من‌هیچی میخام‌پریودشدم‌برم‌دکی‌سونوکنه‌ببینه‌پولیپ‌داشتم‌چی‌شد من‌‌زیر ...

انشالله برطرف شده ، به سلامتی ایشالا شهریور مامان میشین . شاید عفونت دارین ؟!