2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
والا من الان روز سومم هیچ علایمی ندارم انگار نه انگار . حسم خیلی بده ، همسرم میگه خودت رو سرگرم کن ...

فیلم کمدی ببینین تگزاس 1 و 2 رو ببین 

هم گناه ببین

کتاب بخون 

به پوستت برس 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیار و مویز و گردو و اجیل مجازیم بخوریم؟ 

همه چیز در حد اعتدال بخور 

فقط فست فود نخور ، نوشابه و قهوه و شیرینی جات

آره خود پانکچر یکم ذخیره رو کم میکنه ،شما قبلش مکملی هم خوردید ؟

اره مکمل خوردم ،بکمپلکس و ب ۱۲ ، فولیک اسید ، ویتامین دی 

از یک هفته قبل شروع سیکلمم هم مکمل خوردم روزی دوتا با فولیک اسید ، خیلی مکمل خوردن تاثیر داره 

مخصوصا اگه ویتامین دی و بی کم باشه خیلی تخمک خوبی نمیشه ، البته منم اینارو شنیدم 

مثلا شنیدم تخمک خیلی با ویتامین بی رابطه مستقیم داره و اگه حتی شما زیاد از حد ویتامین بی بخوری از بدن دفع میشه پس اصلا ضرر نداره

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
والا من الان روز سومم هیچ علایمی ندارم انگار نه انگار . حسم خیلی بده ، همسرم میگه خودت رو سرگرم کن ...

عزیزم اخه اصلا ربطی به علایم نداره 

اون موقع که من انتقال دادم ۴ نفر بودیم تو گروه ۲ تا مثبت شدن ۲ تاهم منفی شدیم 

من همه علایم بارداری داشتم ، اونم از روز ۹ به بعد ولی یکی از بچه ها که مثبت شد هیجی هیچ علامتی نداست حتی وقتی یک ماه از بارداریش گذشته بود 

مرسی عزیزدلم ولی امکان نداره ...

نازنین جاان نمیخوام الکی امیدوارت کنم ولی احتمالش هست که بتا بره بالا چون اگه احتمالش صفر بود این همه دکتر همون موقع میگفتن داروهاتو قطع کن و نیاز به تکرار آزمایش نیست لابد احتمال بالا رفتن داره هر چند احتمالش کم باشه

پس هنوز امیدوار باش 

انسالله جواب میگیری عزیزم توکلت بخدا باشه ... واقعا طبع سرد خیلی بده انواع نریضیا رو میاره با خودش ...

انشالله همه بچه های این تایپیک جواب بگیرن 🥰 مرسی بازم راهنماییم کردی 

دخترا راستی یه چیزی من از چند ماه قبل از پانکجر آمپول نروبین هفته یکی میزدم هم خودم هم همسرم به نظرم رو کیفیت تخمکهام تاثیر داشت 

میخواستم قبل از انتقال هم بزنم که میترسم برم درمانگاه واسه تزریق همسرمم بلد نیست واسم بزنه 

عزیزم ذخیره تخمدان توازمایشی که دادی هست تیترش نوشته AMH...گرفتی جوابو ببین چنده ‌...برای طب سنتی هم ...

ممنون نازنین جون لطف کردی🌹🌹🌹🌹

اره توقبض ازمایشم AMHهست

ببینم دکترسنتی خوب کجاهست برم

خدایابه امیدخودت🌺
آزمایش amh هست به نظرم که نیاز نیست خودت تغذیتو سالم کن غذاهای مقوی و گرم بخور  دکتر بهت مکمل ...

اوکی ممنون عزیزدلم خیلی لطف کردی اره گرمی رومیخوریم هردومون 

حالانمیدونم زدن روعن سیاه دونه به شکم هم تاثیری داره یانه؟

خدایابه امیدخودت🌺
دخترا راستی یه چیزی من از چند ماه قبل از پانکجر آمپول نروبین هفته یکی میزدم هم خودم هم همسرم به نظرم ...

این ازمایشاتو دادم ویتامین دی وایدزو بقیشونمیدونم چیه

خدایابه امیدخودت🌺
دخترا راستی یه چیزی من از چند ماه قبل از پانکجر آمپول نروبین هفته یکی میزدم هم خودم هم همسرم به نظرم ...

چند تا جنین شد برات با ذخیره چند عزیزم؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺