2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم احتمالا یه دونه است که خیلیییی پررنگ نیست

شاید نمیدونم من به یدونه هم راضی ام فقط باشه ...پست قبلیتو نتونستم ریپلای کنم عزیزم فدات شم ایشالا مثبت باشه  خدا به دل پسرم نگاه کنه ودلشو شاد کنه 

قربونت عزیزم خیلی ممنونم،  ان شالله شما هم همین دفعه مثبت میشید و به گروه باردارا میپیوندید عزی ...

مرسی از دعایی که برام کردی و دلگرمی دادنت عزیزم💖😍😘

بله منم قبلا از یک سری از دوستان شنیدم سیکل لانگ بهتره برام و الان با گفتن شما بازم مطمئن شدم که واقعا خوبه...انشاالله هرچی صلاحه برام پیش بیاد...

35 روزه لکه بنی و خونریزی دارم سونو شکمی دادم گفتن اندومترت 5 . استرادیول و پروژسترون  هم دکتر ...

ای بابا

من این ماه  سرتایم همیشه پریود شدم ولی برای اولین بار تو عمرم حالت خونریزیم متفاوت بود و دو سه روز طولانی شد سریع رفتم پیش دکترم سونو واژینال کرد و گفت چیزی نیست کیست کوچیک داری. آزمایش بارداری برام نوشت فکرکنم ک چک کنه یه وقت بارداری خارج از رحم نباشه.. بعد قرص نوشت داد و الانم دارم میخورم. شاید مثه من شدی. دارو پانکجر کیست میاره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرررسی عزیزم ایشالا ❤😍به شوهرت میگی یا صبر میکنی تا فردا؟🤦‍♀️جواب بتات گرفتی بیا بگو حتما😍شاید دو ...

نه بگم که دعوام میکنه،  نمیگم  ایشالا مثبت بودم حتما میبینه سورپرایز میشه