2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ایشالا با همین دوتا کنجد نتیجه میگیری....نازنین جون من با بیشتر کسایی که مام و پیش دکتر نصر رفتن صحب ...

مرسی عزیزم الهی آمین ....من اخه همسرم قبول نمیکرد که دوباره پانکچر کنم شانس من هم با اینکه‌گونال میزدم ولی تخمکام خیلی کم شد ...خیلیا ابن سینانتیجه گرفتن عزیزم ایشالا بهترین نتجیه رو میگیری 😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا کاش واسه من لانگ نشه.به من گفت سومین پریود زنگ بزن نوبت سونو بگیر برا انتقال جنین یعنی واسه ...

دیگه اینو خود دکترت تصمیم میگیره به حرف ما هم گوش نمیده😊اولین پریود سونو میکنن و بهت ال دی میدن میگن دوباره یه سری قبل پری بعد بری سینافکت میدن بهت هرروز استفاده کنی که تخمدانت به حالت خاموش در بیاد...سری بعدی که میری سونو روز دوم یا سوم پری بهت داروهای انتقال و میدن و تقریبا دوهفته بعد برات انتقال میدن

اتفاقا همه میگن سیکل لانگ که با ال دی و سینافکته خیلی بهتر جواب دهیش....منم از سیکل ۴۵ روزه خوشم نمیاد ولی باز با خودم میگم اگه اینجوری شانسم برای مثبت شدن افزایش پیدا میکنه عیب نداره

مامان ماهک و خیلیای دیگه سیکل انتقال شون لانگ بوده

عزیزم‌سیکل‌لانگ‌یعنی‌چطوری منم‌به‌دکترم‌بگم‌

عزیزم اولین پریود سونو میکنن و بهت ال دی میدن میگن دوباره یه سری قبل پری بعد بری سینافکت میدن بهت هرروز استفاده کنی که تخمدانت به حالت خاموش در بیاد...سری بعدی که میری سونو روز دوم یا سوم پری بهت داروهای انتقال و میدن و تقریبا دوهفته بعد برات انتقال میدن

مامان ماهک هم فکر کنم قبلا گفته بودن سیکلشون لانگ بوده....

عزیزم در غمت شریکم چون شوهر منم نمیذاره پیش دکتر مرد برم اصلا حاضر نیس هیچچچچ...بدبختی ماس اینم

هرچی بهش گفتم نصر کارش عالیه میگه نه مردِ😠

شوخی میکنم عزیزم من زیاد اصرارش نکردم گفتم حساسه اذیتش نکنم😉

عزیزم اولین پریود سونو میکنن و بهت ال دی میدن میگن دوباره یه سری قبل پری بعد بری سینافکت میدن بهت هر ...

مرسی‌مهربون

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
یعنی اگه من ۸ پریودیم نرم بار اول دوباره میگه ماه دیگه ۸ پریودی بیا تا تازه دارو بهم بده؟؟؟ 

پریودیت که تموم شد برو که راحت سونو بکنه و بعدش بهت دارو میده و میگه کی بیای

خب عزیزم تا حالا دکتری بهت گفته دوبار پانکچر بشی؟ خب این نشونه ی خوبیه ک طبق شرایطت سیکل رو پیش میبر ...

تا الان سه تا دکتر بهم گفتن دو بار باید پانکچر بشی چون شرایطم خاصه.

هزینه ها خیلی زیاده نه؟

داروهاش چقدر میشه؟

یعنی هر دفعه فقط تو خود مام بدون دارو میشه ۸ تومن😧 یا خدااا

یادت باشه حتما بپرسه شرایط مشابه شما با این شرایط تعداد و مورفو نتیجه گرفته.من خودم از دکتر پرسیدم گ ...

من میخوام تعداد جنینم زیاد باشه ،چون سنم ۳۵ هست و ذخیره تخمدانم کمه، اگه این اولی رو باردار بشم صد در صد بچه دومی رو هم میخوام که خودش باید دو تا سه سال بعد باشه ،اگه جنین فریز نداشته باشم باید اهدایی بگیرم هم تخمک هم اسپرم ،چون هم من داغونم هم اسپرم همسرم

خب عزیزم تا حالا دکتری بهت گفته دوبار پانکچر بشی؟ خب این نشونه ی خوبیه ک طبق شرایطت سیکل رو پیش میبر ...

من پارسال مرکز مشتاق اصفهان هزینه پانکچرم فکر کنم چهارونهصد شد. ک البته همون روز همزمان با چهار و نهصد، یک میلیون و چهارصدم اضافه گرفتن فکر کنم بخاطر فریز جنین بود. بعد ک نیاز ب فریز نبود یک و چهارصدمو پس دادن... خیلی قیمتایی ک برای مام گفتن با بقیه مراکز فرقی نداره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دیگه اینو خود دکترت تصمیم میگیره به حرف ما هم گوش نمیده😊اولین پریود سونو میکنن و بهت ال دی میدن میگ ...

ممنون عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پریودیت که تموم شد برو که راحت سونو بکنه و بعدش بهت دارو میده و میگه کی بیای

به نظرت یعنی وقتم رو تغییر بدم ؟؟ زودتر برم؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
من میخوام تعداد جنینم زیاد باشه ،چون سنم ۳۵ هست و ذخیره تخمدانم کمه، اگه این اولی رو باردار بشم صد د ...

کار خوبی میکنی😍😍 کاشکی زود نتیجه بگیری تا ما هم برای ادامه درمان امیدمون بیشتر بشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به نظرت یعنی وقتم رو تغییر بدم ؟؟ زودتر برم؟

بپرس از دکترت

من تا الان پیش هر کی رفتم میگفت پریودیت تموم شد بیا سونو کنم و بعد وقت ماه بعد رو بهت بدم با داروهات رو

البته بگم‌ من همه آزمایشاتم کامل بوده، اگه برای شما کامل نباشه اصولا میگن ۲ یا ۳ پریودی بیا