2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
ممنونم عزیزم.انشاالله روزی همه منتظرا باشه. نه من همسرم مشکلی نداشتن مورفولوژیشون ۹۷ درصد غیرنرمال ب ...

وااااای مبااارکه همین که آزمایشت مثبت شده انشالله نی نی ۸ ماه دیگه میگیری بقلت عزیزم 

خوشحالمون کردی 🧡💙💜🧡❤😘😘😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم.انشاالله روزی همه منتظرا باشه. نه من همسرم مشکلی نداشتن مورفولوژیشون ۹۷ درصد غیرنرمال ب ...

عزیزم انشالله حس قشنگت به لطف خدا ادامه دار هست❤ بسلامتی انشالله. خیلی خوشال شدم. یه مدته متم خیلی خیلی ذهنم درگیر این قضیه است بنظرم باید بی خیالتر بشم. ممنونم اینقد دقیق برام گفتی خدا خودت و نی نی کوچولوتو حفظ کنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام نه عزیزم جلوگیری لازم نیست...

مرسی عزیزم😍 فکرمیکردم باید باشه👍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم فردا صب آزمایش میدم البته جوابشو میدونم اما همسرم میگه حتمن آزمایش بده صب زود فکر کردم پریود ش ...

عزیزم انشاالله فردا با جواب مثبتت خوشحال مون میکنی...

انشاالله خدا هیچکس و ناامید از درش بر نگردونه...برات دعا میکنم🙏

عزیزم انشاالله فردا با جواب مثبتت خوشحال مون میکنی... انشاالله خدا هیچکس و ناامید از درش بر نگردونه ...

ممنونم ازت انشاالله با اولین انتقالت مامان دو تا فرشته مهربون بشی

خانما اگه سیاف بزاری و یه ربع بعدش خیلی ببخشید بری دستشویی باید دوباره بزاری؟؟

بله عزیزم باید مجدد بزاری 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم انشالله حس قشنگت به لطف خدا ادامه دار هست❤ بسلامتی انشالله. خیلی خوشال شدم. یه مدته متم خیلی خ ...

ممنون گلم بایاری خدا ودعا شما.انشاالله روزی دل پاک ومهربونت باشه اصلا ناامید نباش .خدا بوقتش سوپرایزت میکنه .ورزش کن تقویت کن بدنتو .درست میشه خدا ارحم الراحمینه

ممنون گلم بایاری خدا ودعا شما.انشاالله روزی دل پاک ومهربونت باشه اصلا ناامید نباش .خدا بوقتش سوپرایز ...

الهی آمین😍