2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
تعداد باید ۱۵ میلیون به بالا باشه واسه همسرتون ۴۷ میلیون  حرکت اسپرم باید ۳۲ باشه آ و ب   ...

حرکت ۳۲به بالا هم اشکالی نداره؟الان ۶۵ هست خوبه؟ببخشید توروخدا چون هنوزبه دکترنشون ندادم مزاحمت شدم 

طفلی چندبارگفته نرمالم گفتم بزار بازازدوستام بپرسم پس چراشش ماه اقدام داشتم باردارنشدم 

حالا تخمک خودم کمه😣

خدایابه امیدخودت🌺
خودم که طلاق نمیخوام ولی اونا چرا میخوان مادرشوهرم گفته پسرمم بخواد من نمیزارم باید طلاقش بده ای ...

عزیزم واسه بارداری مشکلی دارید؟ احتمال نمیدی بخاطر همین مسیله مامانش این حرفو زده باشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ععداش چندباید باشه برای ایشون چنده؟ تعدادش چنده؟ من سردرنمیارم

اسپرمهای با سرعت خوب باید بالای ٣٢ باشه که برا ایشون ۶۵ درصده

مورفولوژی نرمال هم باید بالای ۴ باشه برا ایشون ٢٣ هست

اسپرمهای با سرعت خوب باید بالای ٣٢ باشه که برا ایشون ۶۵ درصده مورفولوژی نرمال هم باید بالای ۴ باشه ...

به نطرت نیازبه خرنوب وگرمی و...هست یابدبختو ولش کنم؟

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون عزیزدلم.چه خبر؟نیومدی دیگه تهران؟

خواهش میکنم...نه عزیز جان فعلا که دارم ال دی میخورم تا کیستم رفعشه

آزمایشات عفونی ای که توی رویان دادم هپاتیتم مثبت شده بود الان دوباره شهرم رفتم آزمایشات پیشرفته تری و دادم که ببینم بیماری در چه مرحله ایه و چه داروهایی باید مصرف کنم...

فکر نکنم حالا حالاها بتونم برم دنبال کارای انتقال آخه حساب کردم اگه دارومو مصرف کنم و دورش تمومشه بعید نیست دوباره رویان تعطیلشه و انتقالم بمونه برای چه وقتی......

تو چه میکنی بالاخره پریود شدی آره همش نگران بودی آخه😉فکر کنم الان دل تو دلت نیست تا دو ما دیگه بشه بری دنبال کارای انتقال؟؟آخه خودمم بعد پانکچر همینطوری بودم همش منتظر بودم فروردین بشه

شما نی نی داری؟ بسلامتی عزیزم.. چ حس قشنگ و باورنکردنی ایه. مبارک باشه💞 چندوقت طول کشید و تحت درمان ...

سلام گلم، بله شکر خدا، بعد از ۸ سال ، دوبار آیو یو آی و یه بار میکرو منفی تو سیکل انتقال دوم بودم طبیعی باردار شدم، همسرم مشکل داشت

سلام خوبی عزیزم چه خبر چیکار کردی  منم قبلا شکم نداشتم الان خیلی شکم آوردم😳

سلام بهارجون، خوبم ممنون خوبی خودت؟

والا سیکل انتقالم، همش عوارض داروهاست وگرنه من قبل از این مشکلات 55-60 بودم😞

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شادن جون کاش پروژسترون برای من اینجوری بود.من سینه هام کووچیکه و نه تنها پروژسترون بلکه هیچ چیز دیگه ...

وای نه عزیزم کوچیک بهتره، من تا پروژسترون شروع میکنم هم دردناک میشن هم متورم بعدش که قطع میکنم دردش میفته ورمش میمونه😅😅😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...