2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرزو جون چند انتقالته؟

روز6

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
مارک بیبی چکت خوب بود ؟ اصلن هاله ننداخته برات؟ من خیلی بهت امید داشتم کی باید آز بدی؟ هممون منفی شد ...

مدیکور بود .والا منم امیدوار بودم گفتم علائمم درست برا روزای تخمک گذاریه .دفعه قبلم اصلا نداشتم گفتم اگه خدا بخواد اینبار مثبت میشم اما چه کنم که ...برا دوشنبه ازمایش دارم بنظرت یکشنبه برم خیالم راحت شه؟

نه فدات چرا ناراحت بشم،  ببین گرید جنینا من آ و ب مثبت بودن، بزار یه چیزی راجع به گریدا بهت بگ ...

برا منم آ وب بودن .مرسی که جواب دادین .انشاء الله هرچی خیره براتون پیش بیاد وبه خواسته قلبیتون برسید

سلام آرزو جان، خوبی؟ عزیزم پسر من ۱۶ روزشه، دقیقاً همینجوریه. بردمش دکتر گفت طبیعیه به مرور زمان در ...

سلااااااااام دوستم ممنون شما خوبی یعنی گل پسری شما هم شب روز نزاشته براتون من به کلی افسردگی گرفتم کاش زود خوب بشن میترسم تا پنج شش ماهگی ادامه داشته باشه 😖😖😖ممنون بابت توجه به جواب دادنتون یکم دلم اروم  شد خدا گل پسری تون رو حفظ کنه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

خانمااا من سرچ کردم نوشته بود آمپول پروژسترون زیادش باعث سقط جنین میشه خیلی ترسیدم پس چرا دادن من تا ۲ماه کامل بشه وقت دکتر دارم تا اون موقع مشکلی نداره؟

@زینبی_بابا    

لطفا هر کس اطلاع داره بگه 

@لیانا۲۱

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه عزیزم هنوز انتقال ندادم، دیروز 10 پری بودم رفتم دکتر سونو کرد گفت ضخامتت کمه و شنبه دوباره بیا اگ ...

سلام گلم برای یبوست برگه زرد آلو و آلو خشک بخوردید خیلی جواب میده 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اینو مطمئن باش چوب خدا صدا نداره شک نکن خدا نشونشون میده به بدترین شکل ممکن. سعی کن توی این مدت تما ...

راست میگی

من اشتباهی که میکنم با فامیلاشون در ارتباطم

همون فامیلاشونم بهم امار میدن

ولی من ادم ساده ای هستم احساس میکنم اونام از زبون من حرف میکشن میرن به مادرشوهرم اینا میگن

شاید خدا خواست و جدا نشدی و به راه راست هدایت شدن و پشیمون شد گلم. توکل کن بخدا. مگه چند سالته عزیزم ...

اخه من الا ۳۱ سالمه

بعدم ذخیره تخمدانم کمه

دکتر گفته زود باید بچه دار شم

فقط نگران این قضیه ام

فقط امیدوارم خدا کاری کنه که اونا هدایت شن و درست شن

چون اینا منو طلاق که نمیدن ،خونه ام برم نمیگردونن،بعدم معلوم نیست طلاقم چند سال طول بکشه،دوباره کی ازدواج کنم کی بچه دار شم

اصلا از کسی خوشم بیاد یا کسی پیدا بشه با شرایط من

ادم هزارتا فکر و خیال میکنه دیگه