2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم،  خودمم با اینکه چندین ساله شاغلم سردرنمیارم چون تو شرایطی نبودم که بخوام بیشتر از ...

من خودم دقیقا شرایط شما رو دارم

می خوام حدالامکان برم سرکار 

اما از ماه دیگه فک می کنم بی خیالش بشم مخصوصا به خاطر کرونا

بچه ها منم دیروز رفتم سونو 

دوشنبه انتقال دارم انشالله

خیلی ناراحتم برا بچه هایی که منفی شدن با تمام وجود درکتون میکنم

ولی نادامید نشین چند ماه به خودتون برسین دوباره بلند شین شروع کنید 

تو این راه باید کفش آهنین پوشید و جنگید

سلام خانمهای گل ... آزمایش ایمنی انعقادی رو میشه توی دوران پریود داد؟؟ من احتمالا فردا پریود شم خواستم فرداصبح برم ازمایششو بدم گفتم ببینم تاثیری نداره؟.

و اینکه من یک ماه میشه کرونا گرفتم الان دوهفته اس خوب شدم تاثیری رو آزمایش ایمنی و ... نداره؟؟

@زینبی_بابا    

@ تورک_آنا .

آنا جون چرا نمیشه شما رو تگ کنم😥 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

سلام خانوما خوبین؟من هایپر شدم گفت سومین پریود واسه انتقال بیا

من زیاد حالم بد نبود و شکمم آب نیاورد امکانش هست به دکتر بگم دومین پری انتقال بده؟؟میشه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
درست میگی گفتم این پرونده کتک زدنشو تموم کنم بعدش مهریه و نفقه رو اجرا بزارم گرچه فکر نکنم با مهری ...

اینو مطمئن باش چوب خدا صدا نداره شک نکن خدا نشونشون میده به بدترین شکل ممکن.

سعی کن توی این مدت تماس یا کلا ارتباطی با فامیل های شوهرت نداشته باشی از کارهایی که قراره بکنی اصلا نذار کسی از نزدیکاشون بفهمه.درسته زندان برداشتن ولی هر سکه الان ۹میلیونه هیچ خانواده ای از این بابت راضی نیس که بخواد یه سکه هم بدن.شک نکن چنان زجری بکشن که نگو. فقط با وکیل برو جلو و رفتارتو با شوهرت عوض کن مثلا جوری وانمود نکن که مثلا هلاکی که بخوای برگردی پیشش و یا دوسش داری. مردا هرچی ازشون دوری کنی بهت نزدیک تر میشن.واقعا سخته درکت میکنم عزیزم 😔ما زنها قربانی احساساتمون هستیم.

نه نزدم شاید فردا دوباره بزنم من گاهی اوقات کمر درد میگیرم و ترشح هم دارم مثل قبل از پریودی شما چی؟

ليلا جان شما خانوماي ديگه رو ديدين كه بعد بيبي منفي مثبت بشن؟