2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
عزیزم من  ال دی هارو تموم کردم روزی که تموم شد رفتم سونو همون روزداروهای پانکجر رو برام نوشت &n ...

پس اشکالی نداره همون روزنباشه

ممنون ازلطفت 

خیلی ارومم کردی واقعا فکرم خسته وناراحت بود 

خیلی ماهی 

خیلی صبوری 

ممنون ازوجود گلت 🌹🌹🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
سفکسیم رو دکتر همیشه میده من دیدم به اکثرا خانوما میداد من هم انتقال هم پانکچرسفکسیم داشتم 

خیلی خوبه 

یه خانمی بود میگفت دکترچرک خشک کن یادش رفت همون عفونت انتقالمو خراب کرد دکترش عارفی بود البته دستیارعارفی یادش رفته بود 

پس حتما لازمه

عزیز یه سوال من میتونم باابمیوه های اماده قرصامو بخورم ؟موادنگهدارنده دارن؟

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس اشکالی نداره همون روزنباشه ممنون ازلطفت  خیلی ارومم کردی واقعا فکرم خسته وناراحت بود  ...

عزیزم همون روز اول تاسومت وقت داری بری سونو ...من هول بودم خودم زودبه زود میرفتم خوشم اومده بود ازمطب 😁😁😁😁فداتشم عزیزم خواهش میکنم امیدوارم کمکت کرده باشم بازم هروقت سوالی داشتی درخدمتم دکترمونم که یکیه 😎😎😎

چندکیلویید؟من یادم رفت درموردوزنم ازش سوال کنم

من وزنم بالا بود ،۹۸ با قد ۱۷۵ بودم 

۱۰ کیلو اومدم پایین ولی گفت بازم باید بیای پایین 

چون گفت تعداد و کیفیت تخمک خیلی به وزن ربط داره

خیلی خوبه  یه خانمی بود میگفت دکترچرک خشک کن یادش رفت همون عفونت انتقالمو خراب کرد دکترش عارفی ...

اره من تازه برای انتقال کرم واژینال هم داشتم که عفونتی نداشته باشم ...برای داروهای پانکچرت میتونی ابمیوه صنعتی بخوری ولی خب طبیعی بهتره ولی اب هم زیاد بخور حتما ..ولی برای انتقال من ابمیوه صنعتی نخوردم 

عزیزم همون روز اول تاسومت وقت داری بری سونو ...من هول بودم خودم زودبه زود میرفتم خوشم اومده بود ازمط ...

ممنون خیلی ماهییییییییی

اینم یه ماچ براگل دخترت 😘😘😘😘😘😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
بچه ها یه سوال  من از مرکز تا منزل مون که شهرستانه ۴،۵ساعتی راهه بنظرتون جلو صندلی رو باز کنم ...

من تجربه ای ندارم ولی عزیزم من هردفعه صندلی عقب میشینم بیشتر تکون میخورم ودست اندازارو احساس میکنم ولی صندلی جلویی اینطوری نیست ولی توبارداری هم میگن صندلی عقب دراز بکشید نمیدونم دقیقا چطوری خوبه 

من وزنم بالا بود ،۹۸ با قد ۱۷۵ بودم  ۱۰ کیلو اومدم پایین ولی گفت بازم باید بیای پایین  چ ...

من ۷۰ کیلوام نمیدونم باید کم کنم یانه ولی خودم خیلی چیزارونمیخورم بستنی شیرینی شکلات و...

خدایابه امیدخودت🌺
اره من تازه برای انتقال کرم واژینال هم داشتم که عفونتی نداشته باشم ...برای داروهای پانکچرت میتونی اب ...

پس ازخونه ابمیوه درست کردی بردی باخودت؟

تنبلی روبزارم کناربرم ابمیوه درست کنم🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

خدایابه امیدخودت🌺
پس ازخونه ابمیوه درست کردی بردی باخودت؟ تنبلی روبزارم کناربرم ابمیوه درست کنم🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

نه 😐😐😐😐فقط توبیمارستان ابمیوه اناناس گرفتم تویه لیوان ریختم یه قاشق هم توش نشاسته ریختم حل کردم خوردم ولی توخوته نخوردم دیگه ...

به منم ال دی داد گفت روز اول یادوم پری بیا  اون موقع میخوادچیکارکنه؟پانکچر کنه؟

ببین  من وقتی ازمایش هامو دادم دکتر بهم ال دی داد گفت دوم پری بیا سنو کرد برایه ۶ روز بهم امپول داد بعد گفت تموم شد بیا رفتم ۴ روز دیگه بهم امپول داد و برایه ۱۳همین روز بعد از شروع اولین امپولم که ۲ پری میشه بهم وقت تخمک کشی داده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی