2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بعدانتقال دیگه پیش دکترت نری ویه مطب نزدیک خونه بری؟

اره میشه البته دکتر انتقالم مطبش نزدیک خودمونه می خوام برم مطبش دیگه مرکز نمیرم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خواهرای گل موقع پانکچر بیهوش میکنن؟ چقد طول میکشه؟ دردش زیاده؟؟؟

اره عزیزم بیهوش می کنن میگن ۱۰ دقیقه ولی تو برگه من نوشته بود نیم ساعت 

اگه هایپر بشی درد داری 

اره عزیزم بیهوش می کنن میگن ۱۰ دقیقه ولی تو برگه من نوشته بود نیم ساعت  اگه هایپر بشی درد داری ...

مامان ماهک جون خیلی تبریک میگم گلم خداروشکر که شما جواب گرفتین ما رو هم دعا کنین

گلم میدونم زحمت میشه اگه امکان داره میشه خلاصه وار از صفر تا صد مراحل آی وی اف رو برام بگی ماه بعد قراره برم سیکلشو شروع کنم هیچی ازش نمیدونم استرس گرفتم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مرضی جونم من روزی که پانکچر شدم بهم نگفتن چند تا تخمک دارم صد بار زنگ زدیم جنین شناسی یه روز مونده ب ...

یعنی جنین هاروچیکارمیکنن😳😳😳😳😳برمیدارن؟جنین شناست کی بوده؟

به دکترعارفی اعتراض نکردی؟

خدایابه امیدخودت🌺
مامان ماهک جون خیلی تبریک میگم گلم خداروشکر که شما جواب گرفتین ما رو هم دعا کنین گلم میدونم زحمت می ...

مرسی عزیزم ایشالا قسمت همه منتظرا

والا مرکز ما اینطوری بود که 

اول میفرسته پیش دکتر ژنتیک بعد پیش دکتر زنان و همسرتم پیش دکتر مردان بعد ازمایش برای هردو و سونو برای من نوشت برای ضخامتم روز ۱۱ پریودی 

بعد از دوم تا ۳ پری دارو میده برای پانکچر اگه هایپر بشی که جنینا فریز میشن اگه نه که فرش انتقال میدن برات 

میشه بعدانتقال دیگه پیش دکترت نری ویه مطب نزدیک خونه بری؟

عزیزم ای وی افی هارو اکثر دکترا تا قبل ازسه ماه قبول نمیکنن چون دوز دارو هارو خود دکتر می‌دونه کی کم وزیاد کنه یا قطع کنه 

عزیزم وقتی داشتی داروهاتو قطع میکردی باید سوال میپرسیدی؟ چرا قطع کردی اخه؟ خیلی ها شرایط شمارو داشتن ...

نمی دونم آخه گفتن زیاد شد قطع کن ماله من خیلی کم بیشتر شد منم قطع کردم تستم که منفی شد آخه چجوری امید داشته باشم 

مرسی عزیزم ایشالا قسمت همه منتظرا والا مرکز ما اینطوری بود که  اول میفرسته پیش دکتر ژنتیک بعد ...

من الان از سه پریودیم قرص ال دی و مکمل هامو میخورم بعد قطع قرص که دوباره پری شدم میرم شروع کنم من میرم مطب و دکترم همونجا سونو هم میکنه برا شوهرم آزمایش اسپرموگرافی و دی اف آی ( ژنتیک) نوشت که اونم خودم خواستم میگفت لازم نیست

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن