2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بتا ۲ خیلی کمه باز تو ۲۰ انتقالت برو آز بده 😔😔

مرسی عزیزم ممنون ان شاء الله که خدا نی نی هاتو برات نگه داره و به سلامت بغلشون کنی من که خیلی دلم شکست ولی از خدا میخوام  هرچند که خودمو لایق ندوست و دعاهام رو قبول نکرد ولی هیچ وقت دل هیچ کدوم از مادرهایی که تو انتقال هستن رونشکونه 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمال داره دیر لانه گزینی کرده باشه

دیگه نمیشه اگه بود لااقل مشکوک بود دیگه بعد دوهفته هنوز لانه گزینی نکرده این دیگه غیر ممکنه به هرحال ممنونم از دلداری دادنت عزیزم ان شاالله به مراد دلت برسی 

دیگه نمیشه اگه بود لااقل مشکوک بود دیگه بعد دوهفته هنوز لانه گزینی نکرده این دیگه غیر ممکنه به هرحال ...

مرسی عزیزممم ایشالا طبیعی باردار بشی نمی دونم چی بگم 😘😘

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام. عزیزم بنظرتون قبل از انتقال، مصرف کپسول رویال برا خانومایی ک مشکلی ندارن خوبه؟

عزیزم منم مشکل نداشتم خداروشکر ولی دکترم داد چون قرص خوبیه میزان باروری رو میبره بالا من از روز اول خوردم تا مثبت شدن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قبل از پانکچر منظورم بود نه انتقال

واسه قبل پانکچر به من نداد فقط واسه انتقال 

قبل پانکچر مولتی ویتامین داد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان من ۹ صبح انتقال دادم کلا دوتاجنین برام موند همون دوتارو انتقال دادن سرم دردمیکنه فشارم ا ...

سلام نازنین جون خیلیم عالی گلم به سلامتی دخترای نازت رو آوردی خونه انشاالله دوهفته دیگه خوش خبری 💓💓

وای نمیدونی آروم اصلا نیستم همش میگم خدا مگه چه گناهی کردم که منو داری با مادر شدنم امتحان میکنی بتا ...

عزیز دلم اروم باش کامل درکت میکنیم فقط از خدا میخوام بهت آرامش بده و زود زود یه نی نی طبیعی بهت هدیه کنه 

سلام دوستان

من وارد روز 11 انتقالم شدم

تو این مدت کم و بیش کمر درد داشتم،اما امروز دردم خیلی زیاده و به پاهام میزنه،

تیر کشیدن تخمدانم از قبل انتقال داشتم

الانم هر از گاهی تخمدان هام وگاهی رحمم تیر میکشه

جنینام بلاست بودن،گرید A،انتقالمم فریز بود

آیا نشونه پریوده این درد یا هنوز امید داشته باشم؟

روز ۴ انتقالم خبر فوت مادرم رو بهم دادن و اصلا استراحتی هم نداشتم...دیگه خودتون شرایط روحیمم میتونین حدس بزنین😔

سلام دوستان من وارد روز 11 انتقالم شدم تو این مدت کم و بیش کمر درد داشتم،اما امروز دردم خیلی زیاده ...

اخی عزیزم واسه فوت مادرتون تسلیت میگم بهتون 

انشاالله که اینا نشونه بارداری هست 

استراحتتو بیشتر کن و دو سه روز دیگه برو آزمایش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
وای نمیدونی آروم اصلا نیستم همش میگم خدا مگه چه گناهی کردم که منو داری با مادر شدنم امتحان میکنی بتا ...

عزیز دلم آروم باش ، توکلت بخدا باشه ، این راه سختیهاش زیاد ، بالاخره یه روز جواب میگیریم ، فقط باید صبور باشی ،انقد بیقراری نکن ، اینجا بچه ها هر کدوم بارها انتقال دادن و منفی شدن ، ان شاالله که ازمایش دومت مثبت میشه ، انقدر نگران نباش خدا بزرگه دوباره میتونی این مسیر رو بری ان شاالله تا جواب بگیری ، خداروشکر دیگه الان مثل قدیم نیست که نازایی بدون درمان باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خیلی خوبه مامان شدی عزیزم

نه عزیزم انتقالام منفی شد😔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام دوستان من وارد روز 11 انتقالم شدم تو این مدت کم و بیش کمر درد داشتم،اما امروز دردم خیلی زیاده ...

عزیزم روح مادرتون قرین رحمت الهی🍀🍀 

خدا بهت صبر بده 

به نظر من مامان شدی فردا برو آز 

واسه من حنین بلاست بود ۱۲ انتقال رفتم آزمایش مثبت بود 

خدا مادرتو بیامرزه عزیزم😔 

انشالله که مثبته و بارداری😘😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥