2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگی عزیزم الان بارداری خدا رو صد هزار مرتبه شکر انشاالله دوران بارداری خوبی داشته باشی

اره عزيزم باردارم ممنون ان شاء الله كه خدا كمكم كنه براي باقي مسير. مرسي بازم از اينكه برام دعا كردي

من كلي انرژي خوب برات فرستادمو دعات كردم 🌸

آمپولتون قلمی بود ؟

نه انسولینیه عزیزم منم اولین بارمه ای وی اف میکنم امروز اولین امپولمو زدم خیلی استرس داشتم اولش ولی باور کن اصلا احساس نکردم زد حتی از پرستار پرسیدم پایین نافم زدی گفت نه سمت راستت زدم ....منم فکر میکردم اذیت شم ولی وقتی وارد پروسش میشی میبینی اونقدر هم زدن امپول سخت نیست

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
جدی😔😔توم ۱۳ انتقالت بود؟ 

۲۴‌‌خرداد‌انتقال داده‌بودم‌ساعت‌‌۱۰

امروزمیشه‌۱۴روز

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
واقعا امروز روز بیبی بدجنسه ایشالا فردا ازمایشتون مثبت میشه 

نمیدونم‌که..

انقدرناراحت‌شدم..

البته‌من‌زیاددستشویی‌میرم

ادرارم‌غلیظ‌نبود..

من‌هردویاسه‌ساعت‌دستشویی‌میرم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خیلی رعایت کردین؟ منکه اندفعه بیشتر رو پا بودم تا دفعه قبل 

نه‌‌‌..من‌‌روال‌عادی‌داشتم

فقط‌جاروبرقی‌وکارهای‌سنگین‌نمیکردم