2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
سلام زینبی جون و همه خانم های منتظر ....ان شاءالله به ارزو هاتون برسین ...سوالی داشتم کسی از راهکاره ...

من دیدم تاپیک هاش رو به نظر میاد واقعا تحقیق کرده و از سر دلسوزی راهنمایی میکنه چند بار خواستم امتحان کنم ولی چون شوهرم آزواسپرم بود بی خیال شدم گفتم به درد اسپرم ضعیف میخوره قطعا آزو رو خوب نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره  هیچکس نمیدونه ...دیشب شوهرم میگفت دوقلو بشه خیلی خوب میشه گفتم حالا بذاریدونه بشه من به ید ...

همسرتونم دختر دوس دارن یا بخاطر شما راضی شدن به پی جی دی؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چه خوووب، تبریک میگم عزیزم، چقدر هیجان انگیز و شیرین، ان شاالله به سلامت بغلش بگیری، عزیزم دوتا بچه ...

عزیزم شمام دوتا انتقال دادی؟ یکیش گرفت؟ علائم داشتی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زی زی از چند وقت قبل انتقال میدادن؟ و چه دوزی مصرف میکردی؟  تو با وجود مصرف پردنی منفی شد انتق ...

فقط یادمه چند روز قبل از پری میدادم حالا دقیقش یادم نیست...روزی یه دونه پردنیزولون ۵

آره منفی شدن من ربطی به پرد نداشت....جنینای من کیفیتشون پایین بودن برا همون منفی شدم

ای جوووونم الهی شکر، خدا حفظشون کنه  منم تصمیم دارم به امید خدا خیلی زود بعد از زایمانم، دوبار ...

ان شا الله عزيزم ، بچه پشت سر هم سخت هست ولي مزيتهاي خاص خودش رو هم داره ، ان شا الله خونه شما هم خيلي زود پر از گلهاي بهشتي ميشه 

چه خوووب، تبریک میگم عزیزم، چقدر هیجان انگیز و شیرین، ان شاالله به سلامت بغلش بگیری، عزیزم دوتا بچه ...

ممنونم عزيزم ان شا الله ني ني شما هم به سلامت به دنيا بياد ، سزارين بود زايمانهاي من ، نه خانمي واقعا اصلا اونطور محسوس اذيت نشدم ، من از دكترم خيلي راضي هستم ، خداييش عمل سزارينش حرف نداره .

کانال تلگرام فروتن  کسی داده   واینکه  هیستروش   چه طور   قرار باهاش میکرو کنم   ولی هیسترو برم جای دیگه  اگه خوبه   پیش خودش انجام بدم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
سلامت باشي عزيزم ، ان شا الله ني ني شما هم به سلامت به دنيا بياد ، عزيزم من اولي رو با آي وي اف بارد ...

مشکل از کدومتون بود 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
فقط یادمه چند روز قبل از پری میدادم حالا دقیقش یادم نیست...روزی یه دونه پردنیزولون ۵ آره منفی شدن م ...

عزیزم بعد انتقالم دادن؟ میگن تاثیرش روی مثبت شدن خیلی زیاده...شما چیزی میدونین؟