2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من ویتامین دی کلا ندادن چه قبل انتقال چه بعدش البته من خودم از دو ماه قبل انتقال میخوردم چون مطمئ ...

بله عزیزم حتماً بگیر و بخور، اسید فولیک هم یادت نره 

حتماً قرص تیروئید رو بخور و اگر تونستی در اولین فرصت آزمایش تیروئید رو تکرار کن، من قبل از بارداری 1و نیم بود تیروئیدم، به محض اینکه تیتر دوم بتا رو دادم با بقیه آزمایشات، شد 5،که دکتر دوز قرصم رو زیاد کرد

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام شما هم تا جایی که یادم میاد رویان بودید،،  شما چه داروهایی دارید استفاده میکنید؟؟؟  د ...

آره عزیزم رویان بودم فولیک اسیدوشیاف استفاده میکنم نه هنوز نرفتم❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام دوستان  من قصدداشتم بعداز عید ایشالا میکرو کنم اماعفونتم اصلا خوب نمیشه که بتونم رحممو آم ...

ایشالله که چیزی نیست و هر چه زودتر خوب میشین شما دود عنبر نسا رم امتحان کن خیلی فوق العادس مثل اسفند دود کنین (اگه از این توالت فرنگیای پلاستیکی داشته باشین که خیلی بهتر بشینین روش و دودم از زیر بخوره مستقیم بدنتون )عالیه خیلی جواب میده 

جوش شیرین هم برا رفع خارش انیش خوبه تا ایشالله بعد تعطیلات و رفع کرونا برین پیش متخصص 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
جدی ؟مشکلی نیست بکنم ۲ تا ؟ اخه اخرین بار دکترم گفت باید حداقل ۲ هفته از خونریزیت بگذره که بتونی کم ...

پس يا از زينب جون بپرس يا دكترت

من همون موقع كه دوتا آمپول داشتم با شياف دكترم گفتم بيشترين دوز رو داري نميشه بيشترش كرد ولي اينو حتما به دكترت بگوشايد كمش كنه  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان  من قصدداشتم بعداز عید ایشالا میکرو کنم اماعفونتم اصلا خوب نمیشه که بتونم رحممو آم ...

عزيزم سركه فقط كوتاه مدت عفونت رو خوب ميكنه يا جوش شيرين 

جفتش فقط كوتاه مدت به نظرم استفاده نكن اينو دكترم گفت 

الان كه نميتوني بري دكتر از داروخانه قرص لاكتوفم بگير تو يخچال بزار هروزبخور حتي دوران پريودي عاليه 

ميري دستشويي تا ميتوني خودت رو با دستمال كاغذي خشك نكن آروم سشوار بگير و اينكه نزار رطوبت داشته باشه فعلا كه نميشه رفت دكتر يه كرم دالاواگ سي هم تهيه كن صبح و شب واژينال استفاده كن فقط اپليكاتور يك بار مصرف بگير چندتا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دوستان وقت بخیر

دلیل اینکه تقریبا ده روز زودتر پریود شودم چی میتونه باشه.پریودی منظم داشتم تا الان..تو اقدام هم هستم جلوگیری ندارم..یه چیز جالب اینکه من همیشه قبل پریودی سینه هام درد میگیره و بعد اینکه پریود شدم دردشون خوب میشه.ولی اینبار حتی بعد از اینکه پریودم تموم شد درد سینه هام آروم نشده.

لازم به توضیحه که ذخیره تخمدانم هم پایینه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام دوستان وقت بخیر دلیل اینکه تقریبا ده روز زودتر پریود شودم چی میتونه باشه.پریودی منظم داشتم تا ...

عزیزم شاید پرولاکتینت بالاس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آرامش جون ممنون عزیزم عکسشو برام بزار  خیلی راحت آروغ میزنه من ۲۰ دقیقه نگهش میدارم ولی باز با ...

ببین اره مال منم وقتی درازکش میاره بالا اما زود عمودیش میکنم وقتی وسط شیر ول میکنه و میفهمم نمیاره بالا

خیلی سخته میدونم ادم دلش میسوزه براشون

توکل به خدا خدا خ دش کمکمون کنه انشالله🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم شاید پرولاکتینت بالاس

الان تو این موقعیت نمیدونم چیکار کنم؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
پس يا از زينب جون بپرس يا دكترت من همون موقع كه دوتا آمپول داشتم با شياف دكترم گفتم بيشترين دو ...

دکترم تا ۱۶ بیشتر نیست 

ممنون گلم 

ان شاءالله همینجور پیش برم کمش میکنم 

دعام کن 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋