2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اره حتما بگیر ،مخصوصا اگه مصرف ماهیت کمه،من که اصلا لب نمیزنم به ماهی ،امگا۳ همراه ویتامین E بگیر ال ...

ممنونم عزیزم ماهی مصرف میکنم نه زیاد❤❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
اره حتما بگیر ،مخصوصا اگه مصرف ماهیت کمه،من که اصلا لب نمیزنم به ماهی ،امگا۳ همراه ویتامین E بگیر ال ...

دکترت نگفت ویتامین ای  چجوری مصرف کنی ❤❤❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین امگا ۳ که خریدم همراه ویتامین ای هست

متوجه شدم عزیزم ..روزی یه دونه میخوری؟

امروز بی بی چک نذاشتی دیگه؟ تو هم بلاست انتقال داده بودی؟ آخه من یه بی بی چک خارجی گذاشتم روش نوشت ...

نمیشه گفت واقعا پروسه عجیبیه من فقط پلی کیستیکم همسرم اسپرمش عالی پی جی دی هم کردم جنین شناس نمیدونم برگه اساسی گفت هر دوش میگیره ولی روز ده بتام ۴بود دیگه از ندادم انشاالله دوشنبه مجدد

این اسمش یبوسته

اره اما دستشوییش خیلی سفت نیست🤔🤔🤔

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نمیشه گفت واقعا پروسه عجیبیه من فقط پلی کیستیکم همسرم اسپرمش عالی پی جی دی هم کردم جنین شناس نمیدونم ...

روز 10 زوده برای آزمایش و بی بی بخصوص اگرجنین 5روزه نباشه که عمرا نشون بده

چی بگم ایشالا هرچی خیره پیش بیاد

من چون بلاست 5روزه انتقال دادم واقعا احتمال کمی میدم روز12 با بی بی منفی امیدی باشه

ولی چون دکترا آزمایشو برای روز14 مینویسن لابد یه احتمالی هرچقدرهم کم وجود داره

اگه کسی بتونه امیدشو حفظ کنه خیلی عاقلانه تره

سلام خانومای گل خوبید با کرونا چیکار می کنید والله مشکل نازاییمون یادمون رفته کلا خدا بخیر کنه واسه هممون🙏🙏

یکماهه نیومدم اینجا مامان جدید داریم؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏