2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
نع اینو نگو اصلاااا الان ناراحتی  خودت و زود جمع کن با شوهرت وقت بگذرون بعد عید با انرژی زیاد ...

من ۳۱ عید میرم ۳۲

هم به خاطر سنم

البته بیستر نگران ذخیرمم که کمه

بیچاره شوهرم نشسته بود اسم انتخاب میکرد میگفت دلم روشنه این سری میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۳۱ عید میرم ۳۲ هم به خاطر سنم البته بیستر نگران ذخیرمم که کمه بیچاره شوهرم نشسته بود اسم انتخا ...

جزو جوون‌ها هستی بهاری

زیر35 خوب زمانیه

خانومه 46 ساله بود بعد 8 سال درمان دوقلو زایمان کرده بود

اومده بود ابن سینا براش بادکنک گازی چسبونده بودن به سقف

اونوقت تو میگی 32 سال زیاده؟

ما هم صدبار اسم انتخاب کردیم

نگران ذخیره‌ات هم نباش

زیر 1 هم ج میده

اونم که میگی آزمایش قبلی ذخیره‌ات 5 بوده ممکنه بخاطر تفاوت رنج آزمایشگاه باشه وگرنه با آی وی اف ذخیره انقد تغییر نمیکنه

آره درسته پس منم پری بشم قرص جلوگیری نمیخورم میذارم اواخر فروردین قبل شروع پریود بعدی میرم که اگه ...

اره منم اگه ۹ پری شدم‌که میزارم اردیبهشت اگه دیرتر که فروردین التبه اگه باز کرده باشن 

فعلا رژیمم دارم وزن کم‌می کنم 

پری دوم بعد انتقال سر وقت میاد ؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من ۳۱ عید میرم ۳۲ هم به خاطر سنم البته بیستر نگران ذخیرمم که کمه بیچاره شوهرم نشسته بود اسم انتخا ...

اولن که سنی نداری منم ۲۴ اسفند میشه ۳۰ سالم 

بعدشم همه اینطوری بودن اسم انتخاب کردن ناراحت نباش منکه لباسم دیده بودم خخخ هیچ مشکلیم منو شوهرم ندارم و زود باردار میشدم ولی این انتقال منفی شدم و اصلا فکرشو نمی کردیم ولی خواسته خدا بود نگران نباش خودت و قوی کن و اعتقاد داشته باش نی نی میاد تو دلت بزودی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم همش 4تا تشکیل شد الانم یکی واسم انتقال دادن کیفیتشونم زیاد جالب نبود قرار بود از لحاظ ظاهری okبا ...

انشالله که همین یکی میشه

من بار اول منفی شدم،بار دوم یه نی ۴ تایی برام ذوب کردن یکیش خوب بود فقط😐دیگه خدا خواست و گرفت تو هم امیدوار باش