2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سلام..چه خبر رفتید ازمایشگاه؟؟جواب کی حاضر میشه؟

همون صبح رفتم یه ساعته جوابو گرفتم

متاسفانه منفی شد

موندم دیگه چیکار کنم

کدوم مرکز برم

اصلا چطوری از اول شروع کنم 

واقعا خسته ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون صبح رفتم یه ساعته جوابو گرفتم متاسفانه منفی شد موندم دیگه چیکار کنم کدوم مرکز برم اصلا چطور ...

ناراحت شدم عزیزم..انشاالله همونطور که گفتی،طبیعی باردار شی،به زودی خبرمامان شدنت بهمون بدی عزیزم

ناراحت شدم عزیزم..انشاالله همونطور که گفتی،طبیعی باردار شی،به زودی خبرمامان شدنت بهمون بدی عزیزم

ممنون

بخدا خیلی دلم شکست

کلی ۴۰ خوندم دعا خوندم قرآن خوندم

نذرو نیاز کردم

این سری خیلی دلم روشن بود،با شوهرمم اسم انتخاب کرده بودیم

چقدر شوهرم امیدوار بود

ولی خدا منو ندید

یعنی منو لایق مادر بودن ندونست

من فقط به خاطر دخیره ام نگرانم وگرنه میزاشتم طبیعی بشه

میترسم تموم شه

من اندومتریوزم ذخیرمو میخوره

ازمایش دو سال پیشمو دیرم  ذخیره ام ۵.۳۷ بود ولی الان ۱.۲ هستش

البته قبل ivf این بود

الانم خدا میدونه چقدر شده

موندم کدوم مرکز بهتره برم

نمیدونم ازمایش ایمنی انعقادی رو بدم؟

شاید رحمم جنین رو قبول نمیکنه

من ۳ دادم یه تخمک دهنده پیدا کردم ۱ونیم دادم به واسطه که ررام پیدا کرد و به کاراش رسیدگی کرد،یبار ان ...

سلم منم تخمک اهدایی گرفتم ولی اصلا راضی نبودم واسه شما چندتا جنین درس شد و اینکه خودت اهداکننده رو دیدی پسندیدی؟

بچه ها کسی مرکز نوین مشهد نمیره ایا به خاطر این ویروس تعطیل که نکردن؟من تو چند روز اینده پریود میشم ...

عزيزم من مركز ميلاد رفتم هر چند كه دولتي بود ب بار دوم مثبت شدم...جوابدهيشون عالي بود....بعد عيد يكسر هم انجا بزني بد نيست 

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
سلم منم تخمک اهدایی گرفتم ولی اصلا راضی نبودم واسه شما چندتا جنین درس شد و اینکه خودت اهداکننده رو د ...

من خیلی گول خوردم🤕۱۶ تا تخمک داد ۱۱تاش جنین شد

چرا راضی نبودی عزیزم،حالا جنین داری ازش؟

اره من وسواس بیخودبه خرج دادم شهر خودمم شرایط سخت بود باید حتما مطلقه یا بیوه بود پیدا نکردم رفتم تهران،یکیو برام تو تلگرام نشون داد واسطه رفتم اونجا یکی دیگه بجاش اومد😐

بچه ها کسی مرکز نوین مشهد نمیره ایا به خاطر این ویروس تعطیل که نکردن؟من تو چند روز اینده پریود میشم ...

چند باري ديدم كه از نوين امده بودن اينجا ناراضي بودن ولي بازم نمدونم....انشالله كه هر چ صلاحت باشد انجام شود

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
بهاری جون منم دیگه امیدی ندارم وقتی روز 12 بی بی چک خارجی منفی باشه حتی بعد چند ساعت هاله نندازه ام ...

عزیزم خیلی متاسفم بله درسته جواب بی بی اونم ۱۲

بعد عید انتقال میدی و موفق میشی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود