2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045770 بازدید | 684483 پست
الان استراحت هم دارین؟؟؟میگن ای وی اف میکنی باید خیلی استراحت داشته باشی درسته؟؟؟راستی یه سوال دیگه ...

خواهش میکنم عزیزم ..دکتر به من گفت فقط زیاد خودتو خسته نکن استراحت نسبی کافیه.. واسه من که بار اولمه  کل پرو سه اش پانزده روز طول کشید پانزده روزم استراحت نسبی تا انشالله آزمایش بدیم واسه بارداری

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه فقط خدا میتونه تا فردا برام معجزه کنه

عکس بي بي چکتو ميدي

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

سلام..من امروز که روز ۱۶ بود دوباره آزمایش دادم عدد بتا شده ۱۲۵۵

در صورتی که روز ۱۴ انتقال ۹۸۴ بود با توجه به اینکه دیروز یه لک داشتم یعنی داره سقط میشه؟؟کسی اینجوری بوده؟؟

من دو تا جنین بلاست انتقال دادم.مرکز گفت احتمالا یکیش رشدش کنده🤔🤔یعنی چی آخه؟

سلام..من امروز که روز ۱۶ بود دوباره آزمایش دادم عدد بتا شده ۱۲۵۵ در صورتی که روز ۱۴ انتقال ۹۸۴ بود ...

اولاً که مبارک باشه. دوماً اگر خدای نکرده داشت سقط میشد بتات میومد پایین، نمیرفت بالا که. پس اصلاً به کنجد‌(هات) استرس نده با این فکرها.

منم که جریان خودم رو بهت گفتم که خونریزی داشتم روز ۱۶. لک ندیدما! قشنگ خونریزی بود در حدی که ببخشید شورت و شلوارم خونی شده بود 🙈

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
به خاطر غربالگریم میگم که نیاز هست سلفری بدم یانه؟ اخه دکتر ازمایشگاه گفت لبه مرزه بهتره که سلفری ب ...

خوب ببین عزیزم درسته توی محدوده نرمال هست ولی لب مرز هم هست بخاطر اون میگن

اولاً که مبارک باشه. دوماً اگر خدای نکرده داشت سقط میشد بتات میومد پایین، نمیرفت بالا که. پس اصلاً ب ...

ممنون از اینکه جوابمو میدی عزیزم♥️

یه سوال پس دلیل دو برابر نشدنش چیه ؟من از دیروز دیگه لک نداشتم..سایتا رو میگردم میگن خارج رحمی

ممنون از اینکه جوابمو میدی عزیزم♥️ یه سوال پس دلیل دو برابر نشدنش چیه ؟من از دیروز دیگه لک نداشتم.. ...

شاید همونی که مرکزتون گفته باشه. دوتاش گرفته ولی یکیش ضعیفتره.

باید تکرار کنی بازم؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
وایییی عزیزمممم تبریک میگم بهت مامان رهااااا چقد خوشحال میشه ادم وقتی میبینه خوشحالیتونو با بقیه به ...

فدات مهربون

ایشالله بحق امام زمان با خبر خوش بیای تو گروه خوشحالمون کنی

سلام بچه ها بی بی چک گذاشتم منفی شد دیگه از همه چی ناامید شدم خدا هم منو دوست نداره دیگه از زندگ ...

گلم ناامید نشو

ماها تو امتحان الهی هستیم بیشتر صداش کن بیشتر باهاش نزدیک شو 

نزار شیطون توو این امتحان الهی پیروز شه