2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام گلم.خوبی؟دلم برات تنگ شده بود آره رفتم سونو یه نی نی بود.اون هفته رفتم. انشاالله نی نی خودت ع ...

منم عزیزم انشالله به سلامتی فارغ صی زود بیاد بغلت خاهر شوهرمنم دوقلو شد 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
ممنونم عزیزم انشالله🙏🙏🙏😫قسمت شما بشه❤😘

مرسی گلم، واقعیتش منم ماه پیش منتظر پری بودم تا با شماها دوستای گلم انتقال بدم، که هرچی بالا و پایین پریدم پری نیومد و تست دادم بالاخره بعد از هشت سال مثبت شد! شوهر من ضعیف هست خیلی نگران قلب بودم گفتم بزار تشکیل که شد بیام تو گروه بگم، سونوی اولم 5 هفته نشون داد و دو هفته بعد رفتم قلب تشکیل شده بود شکر خدا ولی 6 هفته نشون داد مثل اینکه رشد مناسبی نداشته، خیلی تو استرس هستم واسم دعا کنید دوستای گلم من به دعای این گروه در حق هم دیگه بسیار اعتقاد دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اولش تشخیصی بود تو عکس رنگیم احتمال چسبندگی جزئی بود ولی حین عمل متوجه اندومتریوز و چسبندگی خارج ...

یعنی قبلا اصلا علاعم اندومتریوز نداشتی؟چی شد که هیسترو ولاپرا شدی ؟باراولت بود میکرو میکردن که ....ازکجا متوجه شدن که لازمه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
امروز فقط یه بار دیدم ولی متاسفانه هیچ حس یا علایمی ندارم بر همین نگرانم راستی تو ترشح هم داری

نگرانی چی هستی این خودش خیلی خوبه توکلت بخدا استرس نگیر خودتو ی جور سرگرم کن فک نکنی بهش سخته ولی خب ی جوری دنبال علائم نباش انشالله ک خیره برات😘😘😘😘 اره حسابی داشتم 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
مرسی گلم، واقعیتش منم ماه پیش منتظر پری بودم تا با شماها دوستای گلم انتقال بدم، که هرچی بالا و پایین ...

عزیززززززم مبارکت باشه الهی بخیر میگذره برات منم هنوز آز ندادم شاید خدای نکرده کاذب باشه نمیدونم به کسی نگفتم تا مطمئن بشم فقط بچه های اینجا ک انرژی بگیرن😀 الهی ک بسلامتی برات این دوران نیگذره نی نی تو بغل میکنی برا منم دعا کن کاذب نباشه

بچه ها من یه هفته هم نشده  آمپول انوکسپارین  میزنم شکمم کبود شده، دلم ریش میشه میبینمش، چی کار کنم کبودی کم شه؟ 

مثلا بعدش فشار بدم جای سوزنو یا مایع رو آرومتر وارد کنم کبودی کمتر می شه؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
یعنی قبلا اصلا علاعم اندومتریوز نداشتی؟چی شد که هیسترو ولاپرا شدی ؟باراولت بود میکرو میکردن که ....ا ...

نه اصلا نمیدونستم چی هست. پریودیام دردناک بود خیلی اذیت میشدم چندباری دکتر رفتم کسی حدسم نزد چون شنیدم بعضیا قاعدگیای دردناک دارن نشونه اندو هست واقعاهم بعد عمل دردام از بین رفت. دکترم واسواسه میگه اول تمام ازمایشهارو انجام بدم ی جورایی ترتیب داره کاراش ولی توی عکس رنگیم ی احتمالاتی داده بود ازچسبندگی منتها گفت هم لاپارا هم هیسترو تشخیصی ک حدسش درست بود دوتا اندوگرید ۲ داشتم و چسبندگی خارج رحم ک هیچ کجا متوجهش نشدن

نه اصلا نمیدونستم چی هست. پریودیام دردناک بود خیلی اذیت میشدم چندباری دکتر رفتم کسی حدسم نزد چون شنی ...

چه جالب .....منم پریودیام خیلی دردناک هست ...یعنی در چه حد دردناک؟در حدی بود بدون قرص خوب بشی؟پس یکم عکس رنگی هم مشکوک بوده؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیززززززم مبارکت باشه الهی بخیر میگذره برات منم هنوز آز ندادم شاید خدای نکرده کاذب باشه نمیدونم به ...

مرسی گلم، اولش منم بی بی زدم در لحظه مثبت شد ولی هیچ حسی نداشتم بعد آز دادم بازهم مثبت شد بازهم هیچ حسی نداشتم واقعا هر مرحله اش استرس میاره مخصوصا واسه ماها که این همه سال سختی کشیدیم 

آزت هم مثبته هیچ نگران نباش قوی باش ان شاالله مامان شدی و سالم بغلش( شون) میکنی

نه اصلا نمیدونستم چی هست. پریودیام دردناک بود خیلی اذیت میشدم چندباری دکتر رفتم کسی حدسم نزد چون شنی ...

فافای گل ان شاااله فردا با یه بتای تپل شادیت پایدار بشه خوب شد تو این احوال داغون مریضی یه خیر خوبم غنیمت مواظب خودت باش مامان خانم  گل🥰🤗🥰🤗💞💞💞

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

من آمپول نزدم 🤔 سه روز قبل انتقال شیاف سیکلوژست شروع کردم با قرص دوفاستون و بقیه قرصام. 

عزيزم يعني كلا آمپول نداشتي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خوبه خودت پيگير بودي عزيزم 

ولي اينجوري آدم نسبت به دكترش بي اعتماد ميشه 

چون ممكنه من يه چيزي رو ندونم و پيگير نباشم اونوقت عواقبش دامن خودمو ميگيره براي دكتر كه فرقي نميكنه متاسفانه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
ولي اينجوري آدم نسبت به دكترش بي اعتماد ميشه  چون ممكنه من يه چيزي رو ندونم و پيگير نباشم اونو ...

بله درسته 

به نظرم ماها كه با اي وي اف باردار ميشيم بايد زير نظر دوتا دكتر باشيم چون از بس استرس داريم همش فكر ميكنيم نخواد دكتر يه چيزي رو يادش رفته 

اونم دكتر شما كه با ويتامين د پايين دارو نداده  حتما سري بعد كه رفتي بهش بگو خودم خوردم شما به من نگفتين 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷