2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام منم ۸ برج ۱۰ پانکچر شدم و ی  هفته بعدش هم پریود شدم اما الان ۴۵ روز میگذره و هنو نشدم من ت ...

جدی پس اینطوریه...

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملاً طبیعیه. اگر جنین ۳ روزه انتقال دادی تازه از دیروز شروع کرده به لانه گزینی، پس طبیعیه که ...

واقعا

اخه دوستم سری پیش روز ۳ انتقالش کلی علایم داشت و مثبت شد

اره ۳ روزه انتقال دادم

امروز روز ۴ انتقالم هست ولی هیچ حسی ندارم

یعنی لانه گزینی هم هیچ علایمی نداره؟

سلام خوبی عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی خوب چ میشه کرد ..جنین دیگه هم داری؟

نه.ازهمین میسوزم ویه جورایی خسته ازداروهام.من کلایک جنین داشتم باورکن یادم میادقراربعدعیدبازکلی امپول و...کل تن وبدنم میلرزه

میشه بگید چند جنین براتون تشکیل شد و کددم مرکز میرید؟کی انتقال میدید؟

من هنوز نرفتم واسه شناسنامه جنین گفتن هرموقع تونستین بیان وقت نکردیم بریم خودمم دلم رفته بخدا.‌...برای شما چندتا تشکیل شد؟؟؟ من اهواز انجام دادم زیر نظر دکتر مرمضی بیمارستان آریا....شما کجا انجام دادید؟؟؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام مهربون جون خیلی ناراحت شدم عزیزم خیلیییی واقعا متاسفم انشاالله که این دفعه طبیعی حامله بشی حت ...

ممنون عزیزم ناراحت نشو .لابدقسمتم بوده.

فقط ازاین میترسم که بعدعیدبازکلی امپول و...پانکچر

دعاکن حداقل این چندوقته لاغرکنم خیلی چاق شدم

من مرکز نوین مشهد میرم دو بسته ی ۵ تایی برام تشکیل شده 

الهی شکررر بسلامتی عزیزم..ان شاالله با اولین بار مامان بشی بحق مولاعلی اونم دوقلو