2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
به شما علت منفی شدن را نگفتن من همش میگن مگه میشه ۷ بار منفی بشم بی دلیل. الان که رفتم مرکز پروندمو ...

به من هم همیشه دکترا میگن برو همه چیز عالیه. این ماه مامان میشی. به شما این سری چه داروهایی داده بودن؟ اگر اشتباه نکنم شما گفتید آلمان هستید، درسته؟ این بار آلمان انتقال دادید؟

داروهای من دوتا استرادیول ایرانی، اس آ آ، هر هشت ساعت شیاف فرنوژست 200 و آنوکسا بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی؟ سقط شد؟

تو ٢٤هفته زايمان زودرس كردم و دوقلوهام رو از دست دادم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
پس چرا میگن ۴ مغز خوبه یعنی گردو هم کلا نخورم؟

عزيزم بخور اصلا اشكال نداره با پنير بخور

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
به من هم همیشه دکترا میگن برو همه چیز عالیه. این ماه مامان میشی. به شما این سری چه داروهایی داده بود ...

نه من ایران اومدم برای انتقال پیش دکتر نصر رفتم که متاسفانه منفی شد. منم روزی ۴ استرادیول خارجی، آ اس آ، اسید فولیک، ویتامین دی،  آمپول پروژسترون روزی یکی، شیاف سیکلوژیست ۴۰۰ و انوکسا ۴۰۰۰ داشتم

الان رفتم مرکز گفتن منفی هستی و داروهاتو قطع کن اینبارم منفی شدم دیگه قدرت هشتمین انتقالو واقعا ندار ...

ننهههه🥺واقعا؟؟؟؟☹ بگردم خیلی دعات کردم عزیزم حکمتیه حتما یکم استراحت کن😔 خدا آزمایشای سختی داره میگیره  عزیزم خیلییی ناراحت شدم مطمئنم دلت زودی شاد میشه پری ک نشدی چرا میگن منفیه؟

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
ننهههه🥺واقعا؟؟؟؟☹ بگردم خیلی دعات کردم عزیزم حکمتیه حتما یکم استراحت کن😔 خدا آزمایشای سختی داره می ...

ممنون عزیزم نه پریود که نشدم ولی گفتن این عدد بتا یعنی منفی و فرقی با عدد ۱ نداره. دیگه کاری نمیشه کرد قسمت منم باز این بود که منفی بشم اما خیلی اینبار امید داشتم برای همین الان خیلی برام سخته خییییییلی 😭

بچه ها یکی بیاد مثبتشه🥺 من خودم علائم پری دارم همه علائم هرماهه پریمو دارم دیشب تا صبح نخوابیدم خیلی غصه خوردم ولی سعی میکنم حفظ کنم خودمو 

ممنون عزیزم نه پریود که نشدم ولی گفتن این عدد بتا یعنی منفی و فرقی با عدد ۱ نداره. دیگه کاری نمیشه ک ...

ای جانم 🥺متاسف شدم عزیزم انشالله طبیعی باردارمیشی وقتی که اصلا فکرشم نمیکنی دلت شاد میشه مطمینم 

بچه ها یکی بیاد مثبتشه🥺 من خودم علائم پری دارم همه علائم هرماهه پریمو دارم دیشب تا صبح نخوابیدم خیل ...

واییی منکه استرس دارم 

دلارامم نیومد ببینیم چی شد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود