2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ازمایش دادم‌ ساعت ۴ اماده میشه برام دعا کنید😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ای جونمممم مبارکه مبارکهههه ایشالا عالیهههه بتات😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ای جونمممم مبارکه مبارکهههه ایشالا عالیهههه بتات😍😍

فدات بشم ایشالاااااااا ایشالا برای تو مامان ماهکی هم جواب عالی و مثبت فردا نوبت خودته خانمی😘😘😘😘😘😘😘😘گل پسرمون داره میاد😄

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

الهی هر کی تو این تاپیک خالصانه از ته دل برای من دعا کرد همون اتفاق برای خودشم بیفته هر کی انرژی رسوند بهم خدا انرژی برسونه من به کارما اعتقاد دارم هر کاری کنی برمیگرده به خودت💪😄

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
بچه هایی مثبت شدین از روز چندم انتقالتون علایم داشتین؟ لطفا بگین

من از هفته ٦ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@تیاراتیام    تونستی گونال پیدا کنی؟ ۵شنبه من رویان بودم هم گونال۷۵ داشت هم۳۰۰.

سلام عزیزم ، ممنونم از اطلاعاتت ، همون روز چهارشنبه غروب رفتم 13آبان که  گونال تموم کرده بودن رفتم یه داروخونه گمنام تونستم 5 تا عدد بخرم و متاسفانه پنجشنبه مهمون داشتم نتونستم برم رویان و امروز رفتم رویان نوبت سونو هم داشتم که متاسفانه فقط گونال 900 داشتن و کارشناس گفت تو چند روز دیگه فقط نیاز به دارو داری و نمیتونم برات 900 بنویسم کلی اضافه میاری خلاصه من گفتم مسئله ای نیست بنویس ولی گفت حیفه نمیتونیم برای تو بنویسیم بقیه که روزهای بیشتری دارن اولویتن خلاصه داستان گونال خریدن من اینطوری شده که تا پس فردا که باید دوباره سونو برم تکلیفم روشن بشه و دوباره برام بنویسن ،،، خودشونم گفتن لحظه ای تعداد محدود گونال میاد و زودی تموم میشه شانست اون لحظه اونجا باشی یا نباشیه