2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
آنا جون عزیز م من ۳۰می بایست پریود بشوم نشدم طی چند سال دفعه اول که ۷روز عقب انداختم ومطمن هستم حامله نیستم چون ۲قاعدگی می بایست بیام برا سیکلم تهران به نظر شما چکار کنم چه مشکلی پیدا کردم دورههام م۲۸و۳۰روزه بود ن ،،فقط می خواهم بدونم مشکل چیه و چکار کنم درمرحله اول ،،همسرم تهران آز داده می بایست نشان دکتر اورولوژی بدهم ،،گرمیجات این ماه خوردم وطب سوزنی انجام دادم و چند قرص ویتامین D3و فولیک اسید
دوستای گلم بابت تصادف قطار خیلی متاثر شدم.....
امیدوارم کسایی که رفتن روحشون قرین رحمت خدا باشه و اونایی که گوشه بیمارستانن به زودی سلامتیشونو به دست بیارن....
برای بازماندهای رفتگانمونم صبر میخوام از خدا.....

امیدوارم از دوستامون کسی عذادار عزیزش نباشه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جان خوبی؟ عزیزم من دیشب رفتم مشاوره ژنتیک فقط آزمایش کاریوتایپ رابرامون نوشت هزینه دو تامون شد 490 حالا یک سوال دارم بقیه آزمایش های تکمیلی را مثا انعقادی را هم میتونست همون دیشب برام بنویسه یا با همین کاریوتایپ معلوم میشه؟ البته من قبلا یک آزمایش ایمنی هم دادم البته نمیدونم کامل است یا نه ؟میتونم عکسش را براتون بفرستم راهنماییم کنید که کامله یا نه؟
رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
البته اصفهان ازمایش دادم الان یک لحظه فکر کردم نکنه اصفهان خوب نیست و کاش اومده بودم تهران انجام میدادم
رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام بچه ها واقعا تصادف قطارا وحشتناک بود خدا رحمت کنه کسایی که فوت شدن و صبر بده به خانواده هاشون من الان مرکزم و پشت در مشاوره بیهوشی نشستم و بعدش هم میرم سونو ،برام دعا کنید
سلام به همگی باطرازی وشهراد ویزیت شدم .. بابت پرولاکتین بالا دکتر شهراد گفت اگه پریودت مرتب وترشح شیر نداری مشکلی نیس واصلا من شک دارم پرولاکتین بالا باشه ..گفت هم داستینکس میتونی بخوری هم برموکریپتین اما برمو....رو‌مصرف کنی بهتره .داستینکس خیلی قویه ..دز :یه هفته یک چهارم قرص ...وبعدتا +شدن روزی نصف قرص

لووتیروکسین شد هر روز نصف حتی در صورت دچار به پرکاری !

طرازی هم گفت ازمایش رو تکرار کن با پک ودقیق ..اونم برموکریپتین نوشت ..اما شبی یه عدد
انا جان بنظرت طبق کدوم دستور عمل کنم ؟طرازی در مورد نظر شهراد چیزی نگفت از بس که سرش شلوغ شده بود !منم یادم رفت دوباره بپرسم !
روز سوم پریود سونو شدم
داروهام :مریونال ،سینال اف ،ستروتاید ،استرادیول روزی دوتا
از روز سوم باید امپول مریونال میزدم چون همراه نبود و نمیدونستم به جاش منوتروپین زدم +سینال اف (همزمان )

اونایی که برا سونو تعیین داروها میرن داروهاشون همراهشون باشه

در مورد پی ار پی :گفت این روش برا کسانی هست که چند بار بخاطر عدم لانه گزینی منفی شدن وبراکسانی که به این صورت مشکل غلظت خون دارن پیشنهاد نمیکنم !منم گفتم هر جور شما صلاح میدونید !انا جون نظرت چیه ؟!
مهراد کوچولو جان پس اگه تخمدانت درگیره باید ببینی نظرشون چیه.... چون کوتر تخمدات ذخیره رو پایین میاره اما اینکه چقدر پایین میاره نمیدونم.... آفرین به همتت..... دنبال همه علتها باش ایشالله به زودی شاهد مادر شدنت باشیم..... مامانی آرش و آوا جان من پردنیزولوت رو دقیقا با ال دی قبل شروع سیکل یعنی آمپولای اصلی داشتم..... عزیزم فکر نکنم دو دوره ال دی ضرر داشته باشه اما کاش نظر دکترت رو میدونستی.... عزیزم نه شماره خانوم دکترو ندارم یعنی اصلا به مریضاش شماره نمیده.... من چند باری تلاش کردم اما قبول نکردن.... سوگند جون از این تاخیرا ممکنه اتفاق بیفته.... عزیزم اولین سیکلته؟ یادم رفت قبلا یعنی تازگی انتقال داشتی؟ چون داروها خودشون سیستم رو به هم میریزن..... استرس و تغییر آب و هوا و... همه موثرن..... حالا چند روزم صبر کن خبری نشد برو آز بده.... منتظر رحمت جان عزیزم نه ایمنی و انعقادی متفاوت از کاریوتایپه.... بهتر بود دکترت برات مینوشت..... شادی جون ایشالله خیره.... خوش خبر باشی عزیزم.... شاینا جون من بودم حد وسط رو دنبال میکردم اما بازم ببین خودت چی صلاح میدونی و چی آرومت میکنه.... اما حتما تکرار کن.... اگه بازم بالا بود به نظرم طبق نظر خانوم دکتر جلو برو.... عزیزم به نظرم خانوم دکتر چیزی میدونه که مستدل بهت گفته پی آر پی برات خوب نیست....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شاینا جون هزینه داروهات چقدر شد؟از کدوم داروخانه گرفتی؟ راستی دکتر طرازی به شما هم گفت امروز نیست اخه مامان نرجس گفت نیست امروز.... داروهامون که میگی همراهمون باشه منظور همونایی که تو این سه چهار ماه میخوردیم رو ببریم؟
سلام آنا جون عزیزمن اولین سیکل آی وی افم هیچ داروی هورمونی استفاده نکردم فقط آن ماه ۱۳قاعدگی آمدم تهران اولین ویزیت وسونو شدم قرار شد ۲قاعدگی بروم سونو قاعدگی ام منظم بود ولی این دفعه اول که اینجور شدم اصلا انتقال نداشتم وسپاسگزارم که وقتت در اختیارم گذاشتی
بهار جون

داروهاچون یخچالیه از شهر خودمون گرفتم البته اول در موردموجود بودن داروها پرسیده بودم ...

منظورم از داروهایی که باید همراهمون باشه مکملها نیس
خانم دکتر قبل از سونوی تعیین داروها بهم گفته بود مریونال رو‌جلو جلو تهیه کنم ..
شما بعد از اینکه ال دی رو شروع کردی باید باز یه سونو بدی اونوقت هست که امپولات باید همرات باشه

هزینه داروهام با بیمه شد پونصد تومن

انا جون ویتامین دی ۲۱بود ..رنج نرمال ۳۰-۱۰۰
دکتر برام یه امپول نوشت ...تاثیر داره الان ؟