2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی من تیتر بتا دادم مثبت بود ولی عددش کم بود ۴۵ خودش رنج آزمایشگاه ۲۰ بود منم خونریزی دارم از ...

همون روز بود فقط خونریزی من، صبح که از خواب بیدار شدم شورت و شلوارم خونی بود (ببخشید 🙈) که رفتم آزمایش دادم و به کلینیک گفتم، اونا زنگ زدن به دکترم و آمپولم رو کرد روزی یکی و خونریزی قطع شد. نمیدونم چی بود، شاید لانه گزینی...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
وای نگو همش امیدوارم تا اخر ماه سوم تموم بشه دعا کنین برام خیلی سخته 

تموم میشه کم کم 

نگران نباش 

به خوبیاش فک کن به بارداریت به بچه ت 

به زایمان بغل کردن نی نی 

واسه منم دعا کن 🌻🌷😊

همون روز بود فقط خونریزی من، صبح که از خواب بیدار شدم شورت و شلوارم خونی بود (ببخشید 🙈) که رفتم آزم ...

برا من فقط شیاف داده آمپول نداد هر ۸ ساعت میزنم و استراحت من که کسی رو ندارم برام دعا کنه خانوم های نی نی سایت ازتون التماس دعا دارم 😔🤲خدا ان شاءالله شما رو هم به خواسته دلتون برسونه 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
سلام بچه ها منم با ivf باردار شدم الان سه ماهمه یه مدت نیومدم سر بزنم چون واقعا حالم بد هست ویار شدی ...

عزیزم متأسفم، چقدر سخت.

@زینبی_بابا   و @لیانا21   و @سارا1369   شرایطشون شبیه شما بوده، فکر میکنم سرم میزدن. تگشون کردم هرکدوم بیان حتماً کمکت میکنن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...