2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047722 بازدید | 684621 پست
سلام ب همگی. میتوجان آزکاریوتایپ همسرمن تقریبا یکماه طول کشید تا اماده شه. منم خوزستانم.ازاهواز. ناناجون من فک میکنم همش بخاطر گرما وشرایط آب وهوای آلوده س. وگرنه چراتوهرخونه مثلا یکی یادوتا اینجوری وبقیه سالم.
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه

آنا اینقد بحث این اندومتریوز وچسبندگی جدیه اینجا که من فکرم درگیر شد
هر چسبندگی داخل رحم رو میگن اندومتریوز ؟!
مثلا چسبندگیهایی که با عکس رنگی مشخص میشه اندومتریوز هست ؟! ویه همفکری کن میخوام عکس رنگی برا اطمینان از وضعیت رحم بگیرم بنظرت از خود خانوم دکتر بخوام برام بنویسه البته میترسم بگه لزومی نداره !یا از دکتر دیگه بخوام واسم بنویسه که ناچار بشه به نگاهی بندازه ووضعیتموچک کنه ؟
مامان نرجس جون بله عزیزم دکترم دکتر طرازی هستن بیمارستان ابان عمل کردم. اتفاقا یه بار بهش گفتم درد پریودیم زیاده عکس رنگی و سونو واژینالم خوب بوده. گفت اگه خون پریودیت لخه لخته میاد علت درد پریودیت اینه. اما دفعه بعد ک دوباره صحبت رو پیش کشیدم موقعی ک دیگه وارد سیکل شده بودم در جوابم گفت نه تشخیص اندومتریوز که با عکس رنگی نیست! در مورد داروها من یک سریش رو از داروخانه نزدیک ابن سینا گرفتم. مریونال اونجا نداشتن. رفتم از بیمارستان ابان خریدم که پنج تا مریونال بهم دادن و7 تای دیگه اش رو منوگان. یک هفته بعدش ک رفتم مطب خانم دکتر داروخانه پایین مطبش نداشت و منم ناچار شدم برم تهران پارس فلکه چهارم اول وفادار شرقی داروخانه علائی نیا تلفن 77385078-77382573 داروهامو بگیرم که مریونال داشت اون تعداد ک می خواستم. البته اول زنگ زدم بعد رفتم هم تهران پارس و هم داروخانه بیمارستان ابان. یه داروخانه هم جدیدا معرفی کردن نزدیک مطب دکتر طرازی ادرسش بزرگراه رسالت غرب به شرق بعد از پل سیدخندان ابتدای خیابان دبستان یا شهید کابلی تلفن 88465094 اما در مورد تایید بیمه نمیدونم چون من بیمه ام بیمه شرکت نفته اطلاعی از بیمه تامین ندارم. من همه رو ازاد میخرم بعد فاکتور میدم ک طبق درصد برگردونن منتظر رحمت جان ممنون. بله حتما همین کار رو میکنم. پیش کدوم دکتر برم بهتره برا اندومتریوز؟ مینو جان شما هم خوزستانی هستی؟
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
ممنون نانا جون
خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده
سلام دوستان ، من امروز خیلی روز پرماجرا و سختی داشتم و امیدوارم که این سختیها به خیر بگذره . داستان از اینجا شروع شد که دیشب حدود ساعت ٧ من خونریزی خیلی شدیدی داشتم اونقدر شدید که ببخشید اینطوری میگم لخته خون هم ازم دفع شد ، خیلی گریه کردم و ناراحت شدم ، همسرم و مادرم کلی دلداریم دادن ، دیگه شب خوابیدم که امروز بریم رویان ببینیم شرایطم در چه وضعیتی هست ، صبح که برای نماز بیدار شدم خدا رو شکر چیزی دیگه نبود ولی دوباره که اومدم یک ساعت دراز بکشم تا بریم رویان همون خونریزی و کمی شدیدتر برام تکرار شد ، دیگه مطمئن بودم که جنینم از بین رفته ولی خوب راه افتادیم و رفتیم رویان ، دو ساعت توی نوبت سونوی واژینال نشستم و بعد که رفتم سونو گفتم این اتفاق برام افتاده ، توی سونوگرافی ساک دیده میشد ولی گفت برو سونوی داپلر که دقیق تر هست ، توی سونوی داپلر بعد از کلی جستجو جنین رو هم دید ولی گفت ضربان قلب نداره ولی ممکنه زود باشه و باید دو هفته صبر کنی .
بعد فرستادن من رو مطب و از شانس بد من دکتر مریم حافظی فقط بود که خیلی هم خشک و بداخلاق هست ، اول پروندم رو نگاه کرد و خیلی راحت گفت به احتمال زیاد داره سقط میشه ولی چون سونوگرافی گفته دو هفته دیگه دوباره سونو رو تکرار کن. همونجا دوباره احساس کردم نوار بهداشتیم پر خون شده و بهش گفتم خونریزی دارم ، معاینه کرد و گفت دیگه داره سقط میشه و داروهات رو قطع کن خودش سقط میشه ولی اگرم خواستی میتونی بری بیمارستان آرش بستری بشی ، کلی هم سر مرخصی نوشتن برای این هفته اشک من رو درآورد و هر چی خواست به ما معلمها گفت که من هم رفتم پیش مسوول بخش و ازش شکایت کردم و ظاهرا از صبح کلی شاکی داشت ، بنده خدا مسوول بخش با مهر یکی دیگه از دکترها که تلفنی جریان رو بهش گفت برام مرخصی نوشت .
وقتی اومدیم توی ماشین همسرم و مادرم و خودم که با هم حرف زدیم تصمیم گرفتیم داروها رو آزاد تهیه کنیم و این دو هفته رو استفاده کنم و بعد دوباره برم سونوگرافی ، دیگه توکل به خدا هر چی خواست خودش باشه همون میشه .
همه آزمایشها رو که نه عزیزم انجام ندادیم ، یعنی توی مدارک خودم که نگاه کردم یک سری از ایمنیها و انعقادیها رو چند سال پیش انجام داده بودم که دیگه تکرار نکردم چون اون موقع مشکلی نبود ، نمیدونم والله اصلا دلیلش چی میتونه باشه .