2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
سه روره عزیزم.سه تا جنین سه روزه.استرس بدترین چیزه ها.آروم باش.من اصلا اصلا استرس ندارم.اما امان از ...

علایم چی داری ؟ کی باید تست بدی ؟ بار اولته ؟ چندتا دیگه جنین داری ؟ یه سوال دیگه 🙈مشکلت چی بود ؟

تمام سعیمو میکنم بهش فکر نکنم هی به خودم هیچی نیست خدا کنه زود بگذره  به نظرت چکار کنم روز قبل ...

بنظرم فقط آرامش داشته باش.والا من تا ۲۴ ساعت طبق دستور دکترم استراحت کردم بعدش زندگی عادی بدون انجام کارهای سنگین.ببینیم خدا چی میخواد.واسه یبوست هم لاکسی ژا یا شربت منیزیوم هیدرومساید میگیرم احتمالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علایم چی داری ؟ کی باید تست بدی ؟ بار اولته ؟ چندتا دیگه جنین داری ؟ یه سوال دیگه 🙈مشکلت چی بود ؟

علائم هیچی فقط گاهی دردای خفیف پریودی.اینم از قبل از انتقال داشتم بخاطر پروژسترون.۸تا دیگه دارم.۲تا جوجمم دیروژ بعد. از ذپب برنگشتن.شوهرم مشکل داشت عزیز.شما کجا هستید؟چندتا جنین داری؟

سلام دوستان 

منم بعد از ۷ سال خدا بزرگترین هدیش رو نصیبم کردو ۲۵ دی یک هفته  ب خاطر شرایط کیسه ابم  زودتر از تاریخ سزارینم زایمان شدم خدارو شکر سالم و سلامت بغلش کردم  این روزو واس تک تک بچه های سایت ارزو میکنم مرسی بابت تمام کمکاتون ک چ تو پرسه ی میکرو هام  چ تو بارداری بهم کردین 😗❤❤❤

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام دوستان  منم بعد از ۷ سال خدا بزرگترین هدیش رو نصیبم کردو ۲۵ دی یک هفته  ب خاطر شرایط ...

مبارك باشه عزيزم انشاالله زير سايه پدر و مادر بزرگ بشه 💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من صبحها نشاسته و آب میخورم.ممکنه بخاطر اون باشه؟

عزیزم نشاسته کلا یبوست ایجاد میکنه صبح باشه تشدید هم میشه شب انجیر خیس بده صبح ها ناشتا انجیر خیس خورده و آب ولرم بخور. نشاسته رو به نظرم دیگه قطع کن 

‼️خانمهای ساکن تهران‼️

من مقدار زیادی دارو اضافه دارم هرکدوم رو بخواین میتونم هفته آینده براتون بفرستم...

فمیبیون ۱ شرکت مرک

۱ بسته ۶۰ تایی تاریخ تا ۲۰۲۰/۰۹

اووژن

۴۱ عدد تاریخ تا ۲۰۲۱/۰۶

اسید فولیک شرکت هلث اید

۵۰ عدد تاریخ تا ۲۰۲۱/۰۴

یاز شرکت بایر

۱ بسته تاریخ تا ۲۰۲۰/۰۸

ادامه لیست 👇🏼

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

‼️خانمهای ساکن تهران‼️

من مقدار زیادی دارو اضافه دارم هرکدوم رو بخواین میتونم هفته آینده براتون بفرستم...

لترزول شرکت ساندوز

۱۵ عدد تا تاریخ ۲۰۲۱/۰۵

۱ بسته ۳۰ تایی تا تاریخ ۲۰۱۲/۰۵

استرادیول شرکت بایر

۵۰ عدد تا تاریخ ۲۰۲۰/۰۴

استرادیول شرکت جنافارم

۳۳ عدد تا تاریخ ۲۰۲۳/۱۱

ادامه لیست 👇🏼

‼️خانمهای ساکن تهران‼️

شیاف واژینال یوتروجستان شرکت بسینس

۳۱ عدد تا تاریخ ۲۰۲۰/۱۰

شیاف فرتیژست ۴۰۰

یک بسته ۱۰ تایی تا تاریخ ۲۰۲۰/۰۸

آمپول پروژسترون ۵۰

۱۰ عدد تا تاریخ ۲۰۲۲/۰۷