2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست

سلام دوستان 

پیج چند وقت نبود

همه خوبین؟

من با همسرم رفتیم ابن سینا و کلی دوباره آزمایش برامون نوشتن.

آزمایش همسرم 

تحرک اسپرم گرید a صفر درصد بود

مورفولوژی هم کلا ۲ درصد و تعداد نزدیک ۸۰ میلیون بود.

هنوز دکتر اورولوژی ندیده همسرم رو و یکشنبه وقت دادن.

خودمم فعلا fsh هم یکم بالا رفته نمیدونم چرا ولی بقیه آزمایشام خوب بودش و منم یکشنبه باید برم پیش دکتر.

دعا کنین که بتونیم دوباره بریم برای میکرو و البته این دفعه مثبت بشه

البته دکتر سنتی هم داریم میریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  پیج چند وقت نبود همه خوبین؟ من با همسرم رفتیم ابن سینا و کلی دوباره آزمایش برام ...

عزیزم منم همسرم مورفو ۲و تحرک a صفر بود

نگران نباش

ایشالله همه چی خوب پیش میره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
زینبی جون ایشالله ی زایمان راحت و‌عالی داری گلم نی نی اومد مارو فراموش نکنیا تو مرحم دل مایی 😘

عزیزم چشم سعی میکنم حتما حتما بیام 

فقط اون موقع احتمالا بتونم اعلانات رو جواب بدم، ریپلای کنین یا صدا بزنین یه جور که اسمم آبی بشه، من متوجه بشم ازم سوال پرسیده شده

سلام عزیزم، خوبی؟ پیش کدوم دکتر رفتی؟ آخه نه جنین شناس نه دکترم بهم نگفتن آزمایش بده با اینکه سه با ...

سلام شادن جون ممنون بخوبیت عزیزم

پیش یاونگی میرم بهش گفتم کیفیت جنینام خوب نیست نمیخام انتقالشون بدم میخام دکباره پانکچر کنم ولی بازم سپردم بخودشگفتم اگه شما بگید خوبه مشکلی نداره انتقال میدم،،ویدم گفت چند سالته گفتم ۳۳،،دیدم گفت سنت داره میره بالا پس ازمایشات ژنتیک رو انجام بده جوابشونو بیار تا بگم باید چکار کنی فکر کنم از ازمایشات ایمنی وانعفادی هم تو ازمایشا باشه ازماما که پرسیدم دیدم هول هولکی گفت اره همه هستن دیگه الله واعلم،،شما چکار گردی انتقال ندادی؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم چشم سعی میکنم حتما حتما بیام  فقط اون موقع احتمالا بتونم اعلانات رو جواب بدم، ریپلای کنی ...

عزیزم 

چشم

ایشالله نی نی میاد بغل راحت همه این دغدغه هان فراموش میشه

حسابی برای ماها هم دعا کن

😘😘

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام عزیزم، خوبی؟ پیش کدوم دکتر رفتی؟ آخه نه جنین شناس نه دکترم بهم نگفتن آزمایش بده با اینکه سه با ...

درضمن گفت تا میتونی لاغر کن قرص متفورمین وپودر اینوفولیک هم بهم داد

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بهش میگم عجله نکن اینجا هیچ خبری نیست به وقتش به زورم شده میاریمت بیرون😩چون لک دیدم دکترم مجبور شد ...

عزیزم 💙💙 ان شاء الله که سروقت دنیا میاد.نگران نباش گلم.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم بعد از پایان ال دی من 4 بار سونو شدم🥴🥴🥴، البته ضخامتم دیر بالا رفت، دیر هم پریود اومد وگرن ...

زینبی جون خدا کنه برا من با دوبار ضخامتم به اندازه کافی بالا رفته باشه که روز انتقالم مشخص بشه.آخه دیگه روم نمیشه مرخصی بگیرم.گرچه خیلی باهام همکاری میکنن و هوامو دارن اما خودم دیگه روم نمیشه .جای نزدیکی هم نیست که بگیم یه روز مرخصی بخواد.برا هربار سونو باید سه روز مرخصی بگیرم.خدا خودش به خیر بگذرونه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره گلم تهرانم رسالت پیش همون مشایخی میرم واسه زایمان اگر خدا بخواد ان شاالله شما هم به سلامتی به ...

ممنونم عزیزم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام شادن جون ممنون بخوبیت عزیزم پیش یاونگی میرم بهش گفتم کیفیت جنینام خوب نیست نمیخام انتقالشون بد ...

منو ببینه چی میگه پس که 35 سالمه😅😅😅

والا استرادیول شروع کردم دوشنبه باید مجدد برم سونو

وای فکر پانکچرو میکنم اعصابم بهم میریزه بس که اون دوبار اذیت شدم خدا کنه با همین 9تا نتیجه بگیرم کارم به پانکچر نرسه

چندروز پیش به شوهرم گفتم اگه این 9تا نشه جمع میکنم میرم تهران خونه بابام دیگه ام نمیام، حالا خوبه بیچاره اصلاااا حرف نمیزنه😅😅😅 ولی خودم واقعا کلافه ام😥😥😥

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
درضمن گفت تا میتونی لاغر کن قرص متفورمین وپودر اینوفولیک هم بهم داد

من متاسفانه بازم اضافه کردم نتونستمم کم کنم یعنی انتقال قبلی فکر کنم 70-71 بودم الان 74 شدم😐

متفورمین اولاش که شروع میکنی خیلی خوبه وزنو کم میکنه بعدش بدن عادت میکنه دیگه تغییر نمیکنی، منم مدتهاست گلوکوفاژ میخورم، برای انتقالمم دوباره اینوفولیکو شروع کردم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منو ببینه چی میگه پس که 35 سالمه😅😅😅 والا استرادیول شروع کردم دوشنبه باید مجدد برم سونو وای فکر ...

بسلامتی عزیزم امیدوارم بحق مادر امام زمان نتیجه بگیری،،نه اینجوری نگو بگو انشالله اینبار جواب میگیرم امیدت بخدا باشه،،،والا عزیزم فکر کنم اگه اینجوری نمیگفتم درجا داروهای انتقال روشروع میکرد بخاطر این بود ازمایشا رو واسم نوشت الان رفتم نسخها رو نگاه کردم خدارو شکر ایمنی انعقادی هم هست داخلشون فقط همه سی دی مارکرها نیست فقط۱۶و۵۶ همبن دوتا هستن