2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماه بعد انتقال دارم عزیزم 

انشالله خیرباشه برات عزیزم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

زینبی جون عزیز

من چهارشنبه رفتم سنو واژینال روز۱۰دورم بود.که بزرگترین فولی۱۲بود

وبعد دکتره گفت رحمت نیاز به خراش داره

بعد سنو نذاشت بلند شم با اسپیکلوم واژنو باز کرد و بعد یه میله نازک پلاستیکی بلند.کاری انجام داد که درد زیادی برام داشت.ودرحد چند ثانیه بیشتر طول نکشید و تموم شد.از دردم یادم رفت بپرسم چی بود و چی شد.

ایا همون خراش رحم بوده یاچیز دیگه؟!

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
با خیال راحت میگم مشکل ایمنی و انعقادی نداره اصلا اگر بارداری های قبلی طبیعی و با روند نرمال بوده

عزیزم اگه اطلاعی داری میشه این پست بالارو جواب بدی ممنون میشم

الهی بگردم..خیلی ناراحت شدم عزیزم.از صبح تو فکرم بودی..همین طور دعا میکردم که بیام خبر مثبت شدن ازما ...

فدای محبتت بشم سارا جون مهربون 

ایشالله شما هم از این به بعد بارداری راحتی داشته باشی به سلامتی زایمان کنی عزیزم

عزیزم خیلی ناراحت شدم الان فهمیدم ان شاالله خدا به زودی دلت رو شاد کنه، چه قدر امید داشتم حتما مثبت ...

مرسی عزیزدلم ایشالله

ایشالله شما هم به سلامتی پسر گلت رو چند وقت دیگه بغل کنی دعا کن برام با اون دل پاکت 😘😘😘

حتما عزيزم، روزی نیست که یادم بره دوستان چه میکشن و دعا میکنم 

زینب جان یه چیزی خیلی داره اذیتم میکنه😔

من پارسال خواستم iui کنم امپولاشو هم زدم دورناف ینا رو ولی فولیکولام رشد نکردن اولش رشدشون خیلی خوب بودا دکترم کلی ذوق میکرد ولی یهو نشد دکتر کنسل کرد...

حالاالان برای میکرو گفتن کیست داری ۵سانتی باید یک یادوماه قرص بخوری بنظرت با یک ماه رفع میشه؟

نمیدونم چرا هروقت درمانمو میخوام ادامه بدم یه مشکلی پیش میاد😭😔

یه بار بخاطرکیست عمل شدم ۵سال پیش....

نمیدونم چیکارکردم خدا داره اینجوری امتحانم میکنه😭😭😭

امیدوارم ناامیدم نکنه منم مادربشم بزودی😭

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

دوستان خیلی دلم گرفته دلم میخواد برم یه جایی انقد دادبزنم که خالی بشم😭😭😭😔😔😔

جاریم بعدمن اومده سریه سال هم حامله شد الان بچش بدنیااومده اصلا ناراحت این نیستم که بچه دارشده ولی توی جمع خانوادگی خیلی بهم حرف میزنن منم میگم شرایطشو نداریم فعلا ولی نمیدونن که ۶ساله چشم انتظارم😭😭😭

خیلی خسته م نمیدونم چرا خدا به ما بچه نمیده همونجور که بالاهم نوشتم هرسری تو درمانم یه مشکلی پیش میاد نمیدونم چه حکمتیه😭😔

خلاصه که دلم خیلی گرفته کاشکی خدا یه نگاهی به مابکنه😭😔

تواقدام اینجا عضوشدم ازوقتی اومدم کلی دوست پیداکردم همه مادرشدن من هنوز نشدم خیلیاشون رفتن توکاردومی ولی من........😔

ممنون میشم من حقیرروهم دعاکنید خدا فرزندانی سالم وصالح بده

ببخشیدوقتتون روگرفتم

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
زینبی جون عزیز من چهارشنبه رفتم سنو واژینال روز۱۰دورم بود.که بزرگترین فولی۱۲بود وبعد دکتره گفت رحم ...

عمق رحمتواندازه گرف عزیزم ک وقت انتقال بدونه جنینوکجاوتوچ عمقی بذاره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود