2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالی بود 😂😂 اشکال نداره ایشالله نی نی اومد با هم میرید چه جوج ها بزنید 😘

میبینی تورو خدا با چه آدمایی طرفم😐

لابد الانم دارن به پسرشون مینازن و بهش افتخار میکنن😓😓

چی میگی تو😤😤😤😤
قربونت عزیزم همچنین برای شما و دوستان😙😙 الانم بابت این خبربارداری.. خانواده شوهرم رفتن طبیعت جوج ...

الهی دورت بگردم بزار سرپا بشی با هم دوتایی میریم عکسشم میفرستیم واسه اونا تا چشمشون در بیاد.😜😜

وهمچنین چندین لخته خون دفع کردم الانم درد پریودی و خونریزی دارم

سلام عزيزم بزار برات ي چيزي رو تعريف کنم خيلي اميدوارت ميکنه نميدونم قبلا سقط کردي يا نه من سقط کردم خاهرم باردار دو قلويي داشت دکتر بش گفت بااين هماتوم ها بچه برات نميمونه برو خونه منتظر باش سقط کني من پيش خاهرم بودم ده برابر سقطي که من کردم خون ريزي قالب قالب داشت روزي دو شياف ي امپول ميزد که کنترل کنه خدا شاهده بچش براش موند هيچکس باور نميکنه الان نزديک هشت ماهشه تو ام نگران نباش برات ميمونن احتمال داري يکيش سقط بشه ولي همش نه خاهر من دو قل داشت يکيش سقط شد يکيش موند

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
آخه لکه نبود،قشنگ خون بود.الان از دیشب هر بار میرم دستشویی چند قطره خونابه میاد. شما هم اینجوری شدی ...

بهار جون استراحتت و زیاد کن و پروژسترون زیاد کن ..استرس نده به خودت اکثر دخترا لک دارن ..انشاءالله خیلی زود بند میاد و بچه ها جاشون محکم عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
خوب بنظرت ۱۷ برم خوبه یا ۱۲؟

عزيزم فقط با رفتن پیش طبیب سنتی طبعت مشخص میشه، من نمیدونم سایت معتبر هست یا نه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزدلم‌ان شالله به سلامتی نی نی رو بغل بگیری گلم. شما هم میکرو کردی،؟ الان چندم انتقالت هست؟ خیلی ...

ممنونم عزیزم...همچنین شما ان شالله

آره میکرو کردم13آذر

الان پنج هفته ام 

استراحت مطلق که هممممش دراز بکشم نه!فقط دو سه روز اولم..روزای بعدش هر یکی دو ساعت یه بار پا میشدم اندازه پنج دقه یه کار سبک میکردم..مثلا لیوانی بشورم..مسواکی بزنم لباسی جابه جا کنم...از روز ششم به بعدم یه روز درمیون یه نهار ساده میپختم..بازم سعی میکردم خودمو خسته نکنم..بین آشپزی استراحت میکردم..

ان شالله نتیجه بگیری عزیزم..از نظر من مهم تر  از این مراقبت ها ،امیدواریه!!امید داشته باش روحیتو حفظ کن و موقع آزمایش که رسید همممشو بسپار به خدا

چی میگی تو😤😤😤😤
ممنونم عزیزم...همچنین شما ان شالله آره میکرو کردم13آذر الان پنج هفته ام  استراحت مطلق که همم ...

اشپزي برات سخت نبود ؟ اخه ميگن بعد انتقال نبايد پاي گاز بري

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
ممنونم عزیزم...همچنین شما ان شالله آره میکرو کردم13آذر الان پنج هفته ام  استراحت مطلق که همم ...

خیلی خوشحال شدم برات عزیزم.

دعا کن واسه منم مثبت بشه و بهتون شیرینی بدم.

والا من علائم خاصی هم ندارم مثل آدم معمولی ام.