2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7049634 بازدید | 684709 پست
سلام
دوستای گلم من روز 11 انتقالم تموم شد و وارد 12 شدم از روز 8 همین جور لکه بینی دارم وگاهی بیشتر از لک
حالا به نظرتون عصری برم یه بتا بدم؟
هرچی هم خودم رو دلداری می دم ولی نا امیدی از این ور و اون ور میاد تو دلم نگرانم
کلینیک هم میگه صبر کن روز 14 برو آزمایش همون دوتا پروژسترون رو ادامه بده...همین
خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسرین جون به نظر من که تا همون روز ١٤ صبر کن عزیزم ، کلا این راه یه جورایی همش استرس داره دیگه ، الان منم منتظرم پریود بشم برم برای انتقال ولی فقط دو روزه چند تا لک دیدم زنگم زدم مرکز میگه باید صبر کنی زیاد بشی ، قبل از انتقال یه جوره بعد هم که انتقال میدی یه طور دیگه ، ان شا الله که جواب آزمایشت مثبت میشه عزیزم ، شما کدوم مرکز میرفتی نسرین جون ؟ یادم رفته .
مامان سبحان عزیز ممنون...سعی می کنم صبر کنم من کرمانم کلینیک نجمیه دکتر حبیب زاده کارشون بد نیست امیدم به خداست
خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
سلام دوستان احتمالا اواخر شهریور پری میشم که باید برم برای سونو و 15-16 روز بعد انتقال اصلا نمی دونم شرایط کاریم رو چطور مدیریت کنم آیا 1 هفته مرخصی کافیه ؟ بعدش می تونم بیام سرکار ... یا ممکنه مرخصی لازم باشه... شرایط کاریم هم خیلی وابسته به حضور من هست...
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
افروز جون منم دقیقا مشکل شما رو دارم ، الان که هنوز پریود نشدم فقط لک دیدم حالا بر فرض اگر تا دو سه روز دیگه هم پریودم شروع بشه انتقالم دقیقا میفته برای اوایل مهر ماه که مدارس تازه باز میشه و من هم چون معلم هستم اون موقع خیلی بد موقعی هست ، میتونم مرخصی بگیرم ولی میترسم مجبور بشم به خاطر مرخصی مدرسه ام رو عوض کنم ، منم چند ساله توی این مدرسه هستم خیلی با مدیرمون و همکارا راحتم ، خدایا خودت هم به من و هم به همه دوستام کمک کن ، الهی آمین .
بازم اگر شرایط قطعی بود میشد گفت ولی همه چیز اما و اگره.... این اما و اگر و هم نمیشه به مدیر عامل آقا توضیح داد....
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!