2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7049324 بازدید | 684702 پست
قرار شده روز 14 دومین پریودی برم . نمیدونم اون ماه انتقال میده یا ماه بعدش... مامی جان من امپولام با دفرچه تامین اجتماعی 1200 شد. 5900 هم پانکچر و انتقال که یکجا دادم . من شیراز هستم
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گل سختکوش عزیزایی که الآن باردارن میشه بگین بعد از انتقال لکه بینی داشتین؟...چقدر طول کشید ..چه روزایی بود..چه شکلی بود؟ ...ببخشید این همه سوال پرسیدم ممنون میشم تجربتون رو بدونم
خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
آمین نسرین جان.... مریم اهواز عزیز ببخش که اطلاعات بیشتری نداشتم.... حسرت عزیز به جمعمون خوش اومدی.... نازی جون خدارو شکر..... ایشالله که بهترینا در انتظارته عزیزم.... مهدیه و مهدیار عزیزم خدارو شکر که این توده تشخیص داده شد و درمان شد..... هارش احتمال داره از عفونت باشه دکترتو در جریان بذار حتما..... اگه چیز مهمی باشه به تعویق افتادن انتقالت بهتره..... عزیزم فکر کنم سفالکسین موردی برا قبل انتقال نداره..... خیلامون قبل و انتقال آنتی بیوتیک داشتیم.... نسرین جون معمولا چند روز اول لک و ترشحات رنگی هست که مال انتقاله..... البته نه اینکه حتما همه داشته باشن اما معمولا هست..... بعدش معمولا نیست و یه سریام لگ لانه گزینی دارن..... مثلا من خودم ۳ رور قبل آز لک بینی داشتم حالا یا مال لانه گزینی بوده یا احتمالا طبق حدس خودم مال کم شدن ناگهانی استروژنم بوده!!!!! بعد دیگه قطع شد تا بعد سونوی قلب که دیگه به خاطر هماتوم به خونریزی افتادم و بعدشم با اضافه کردن شیاف تا دو ماه لک بینی داشتم و شکر خدا دیگه بعد غربالگری همه چی اوکی شد!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آنا جون امیدوارم برا منم به خاطر لانه گزینی باشه زنگ زدم مرکز گفتن داروهاتو ادامه بده روز 14 برو آزمایش امید به خدا کاری جز صبر نداریم که بکنیم
سلام.مرسی انا جان خواهشا اطلاعات منم اضافه کنید.27 ساله.5ساله مزدوج.شوهرم سالم.خودم پلی کیستیک و کم کاری تیرویید دارم.یه بار پانکچر شدم 20 تخمک 15جنین.3 انتقال منفی در زنجان.حالا مرکزو عوض کردم میرم رشت.باز پانکچر شدم از 30 40 تا تخمک همش 9جنین تشکیل شده که شدیدا هایپر شدم و بستری شدم که مجبور شدن 3.5 لیتر مایع بکشن
دوستای گلم که به من لطف داشتن و تبریک گفتن ممنونم ان شالله قسمت همتون بشه رز چه خوب یادته یک سال از سقطم گذشت با روزای خیلی سخت الانم باور نمیکنم ازمایشم مثبت شده نسرین جان خودتو با هیچ کس مقایسه نکن من اولین انتقالم لک دیدم منفی شد سومین انتقالم هیچ لکی ندیدم مثبت شد و سقط شد این دفعه یک بار بعد انتقالم لک دیدم که خیلی کم بود یه بارم روز هفت و هشت انتقال که خیلی زیاد بود طوری که گفتم تمومه همه چیز دارم پریود میشم ولی خداروشکر + شد ولی اگه بخوای همش بیای و علامتای دیگران بخونی که استرس میگیری من میدیدم دوستایی که منفی شدن منم دقیقا همون علائم دارم واقعا نا امید میشدم بی خیال باش تا این روزا هم تموم بشن
خدایاااااااا به خاطر همه چیز شکرررررررر
دیانا جون اول بهت تبریک میگم انشالله تا آخرش با موفقیت برات طی بشه عزیزم نه من قصدم مقایسه نیست آخه از روز 8 لک شرو ع شد الآن هم که وارد روز ده دارم میشم ادامه داره...یک کم استرس گرفتم نکنه علامت بدی باشه ...دردای خفیف پریودی هم دارم ...البته می دونم هر چقدر هم که اطلاعات جمع کنیم راه حل نهایی صبوریه تا روز آزمایش...امیدوارم خدا به هممون کمک کنه خیلی گناه داریم آخه
پونه جان ممنون ،من هر روز یه درد داشتم از دل درد شدید پری و درد شدید تخمدان و پادرد شدید و گاهی نفخ شکم .خلاصه کلکسیون بود ولی اینم بگم دفعه قبلی هم که باردار بودم یه سری علامت داشتم که ایندفعه اصلا نداشتم نسرین جان برای من بعد از خونریزی تعداد پروژسترونم از یکی به دوتا اضافه شد که خونریزیم بعد از دوروز قطع شد با دکترت تماس بگیر اگه نیازه داروتو بیشتر کنه امیدوارم که نتیجه خوبی براتون رقم بخوره
خدایاااااااا به خاطر همه چیز شکرررررررر