2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048997 بازدید | 684689 پست
سلام، خانم رز من نتونستم وارد شم، میشه لینک گروه رو بزارید ممنون میشم
میگفتند:سختی ها نمک زندگی است...اما چرا کسی نفهمید"نمک"برای من که خاطراتم زخمی است شور نیست...مزه"درد"میدهد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیانا جون عزیزم گوارای وجودت نازنین..... بالاخره نتیجه تلاش و صبرتو گرفتی..... ایشالله صحیح و سالم بغلش کنی و عروس و دومادش کنی.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان، یه دنیا ممنون که با حوصله برام وقت گذاشتین.... آمپول هایی که قبل از عمل پانکچر تزریق میشه دردناک هستن؟ و چندتا آمپول باید تزریق بشه؟ در مورد عمل پانکچر، و همچنین عمل انتقال توضیح جزء به جزء میدین برام؟ من تو عمرم، رنگ اتاق عملو ندیدم، و در مورد این دوتا عمل خاص ، خیلیییییییییییییی فکرم درگیره. ... و اینکه تمام پرسنل اتاق عمل، خانوم هستن؟ یا نه؟ در مورد درد و تایم انجام عمل هم لطفا بگید.... و هم چنین هزینه ها و اینکه هر دو عمل بیهوشی کامل هست؟ خدایااااا خیلی وحشت زده ام..... کاش منم راحت مادر می شدم ....
ممنون از محبتتون شاینا ومامان طاها شاینا امیدوارم خیلی زود نوبت توبشه مامان طاها خدا پسرتو حفظ کنه آنای عزیز ممنونم ازت ان شالله دختر گلتو به سلامتی بغل کنی ،ممنون که هستی و امید میدی انا یه سوال شما کلسیم از کی میخوری ؟مولتی ویتامین چطور مصرف طولانی هپارین باعث کاهش تراکم استخوان میشه و باید کلسیم هم کنارش استفاده بشه
خدایاااااااا به خاطر همه چیز شکرررررررر
سلام دوستان من هشتمین روز انتقالم رو می گذرونم امروز عصر چند تا لک کوچیک دیدم و یک کم درد کمر البته امروز نسبت به رورهای دیگه یه کوچولو بیشتر کار کردم بعد از دیدن لک ها ترسیدم دیگه استراحت کردم.. یه سوال خانما من خیلی عطسه می زنم چون آلرژی دارم و می ترسم دارو بخورم به نظر شما ضرر عطسه بیشتره( به خاطر فشاری که به شکم وار می کنه) یا قرص ....هیشکی بوده ق از قرصای ضد حساسیت یا کورتون استفاده کرده باشه تو این مرحله؟
خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
سلام به همگی دیانا جون تبریک میگم خیلی خوشحال شدم خدا صد هزار مرتبه شکر که یکی از دوستامون از لیست انتظار خارج شد آن شاالله همگی مامان شیم
آدم ها گاهی اوقات گریه میکنند نه به خاطر اینکه ضعیف هستند بلکه به این خاطر که برای مدت طولانی قوی بوده اند