2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدابهت 5قلوبده الهییییییییییی امین.سال دیگه بیای اینجا منوصداکنی بگی این چه دعایی بودبه حالم کردی مو ...

الهی آمین فقط بده سالم.من عمرا ناله کنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها از دعوا و قهر حرف زدید ،منو همسرم دیروز ک پانکچر داشتم شبش دعوا کردیم ،صبحشم با کلی ناراحتی رفتیم مرکز ،،،تو اتاق نمونه گیری هم من کلی گریه کردم ،بعد ب زور تونستیم حس بگیریم و همسرم نمونه بده ،حالا همش میترسم کیفیت اسپرماش خوب نباشه و این همه هزینه و درد و ناراحتی همش هیچی شه خیلی ناراحتم ،احتمال داره کیفیت نمونه بد شده باشه؟؟😖😖😖

سلام، ان شاءالله که حالتون خوب باشه 🌸، دوره دوم پریودی بعد از پانچر دکتر رفتم برام قرص های استرادیو ...

فرتیل سی ام از کجا پیدا کردی...من کل اهواز گشتم نبود 

تا خدا هست زندگی هست...
ایشالله بسلامتی تواین زمستون دلت شاد بشه بیا عادی زندگی کن انگار نه انگار انتقال دادی باهوشون حرف بز ...

قربونت برم چشم.. انشاءالله شما هم خیلی زود مامان بشی عزیزم..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
بچه ها از دعوا و قهر حرف زدید ،منو همسرم دیروز ک پانکچر داشتم شبش دعوا کردیم ،صبحشم با کلی ناراحتی ر ...

بخاطر قهر؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وایییی چه حس خوبی.خیلی دوست دارم این رفتارهارا😍😍

خدایی مادرشوهر من خانومه کل 14روز استراحتم صبحانه/ناهار/شام /عصرانمو آماده میکنه برام .خونمم همیشه تمیز میکنه خدایی

عزیزم شما بتات چند بود؟روز چند انتقال آزمایش دادی؟ الان به سلامتی یه دونه س یا دو تا؟؟؟؟ نمیدونی ب ...

عزیزم من اولین بتام روز ۱۴ انتقال ۲۲۱۷ بود دومی روز ۱۶ انتقال ۵۰۱۸ و یکی یک دونه دارم... 🥰

نه، منم نفهمیدم دلیلش چیه!

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...