2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
سلام دوستای عزیز آنا جون بعد انتقال چند روز باید استراحت تو خونه داشت؟ چند وقت بعدش میشه رفت سفر با هواپیما؟ راستش من کارک طوریه که هر ماه باید برم ماموریت میخواستم ببینم اگه خدا خواست و نتیجه گرفتم میتونم ماموریتهام رو برم؟
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه سوم: برای خودتون!!!! MTHFR PAI1 نسخه چهارم: برای خودتون!!!! این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: Protein c Protein s Anti thrombin III APCR Homocystein Beta 2 Glycoprotein (IgG) Beta 2 Glycoprotein (IgM) Igm IgA CD4 CD8 CD4/CD8 CD16 CD56 CD16+CD56 CD5 CD19 CD5+CD19 CD69 HLA-DR HLA DQ alpha نسخه پنجم: dfi یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم. نسخه چهارم سی دی های دوتایی CD16+CD56 و CD5+CD19 رو من از نیلو پرسیدم داشتن!!!! من دوتاییا بعلاوه تکیاشون رو بعدا ابن سینا مجدد انجام دادم!!!! سی دی ۶۹ رو نداشت و من آزمایشگاه آرژانتین دادم!!!! دو مورد آخرنسخه ۴ که مربوط به آلوایمیون هستن من چون انجام ندادم نمیدونم نیلو داره یا نه حالا احتیاطا میری نداشت بعدا انجام میدین!!!! فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!! در ضمن به نظرم یه سری آزهای هورمونیم بهتره قبل شروع سیکل داده بشه، مثل تیروئید و پرولاکتین و .... هورمونیا باید تو یه نسخه جدا نوشته بشن، چون باید روز ۲-۳ پری بدی!!!! البته اگه اخیرا انجام دادین نیازی نیست انجام بدی!!!! ظاهرا دو آیتم نسخه چهارم که مربوط به آلوایمیونه هزینش خیلی زیاده.... اون طور که رز سفید عزیز گفتن فقط آیتم آخر تو نیلو با بیمه تامین حدود ۴۰۰ هزار تومنه!!!! اگه خواستین میتونین این دو آیتم رو فعلا کنار بذارین!!!! آز شکست دی ان ای اسپرم هم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!! این خلاصه اطلاعات و جمع بندیام در مورد آزهای تکمیلی!!!!! در ضمن چیزایی که یادمه در مورد شرایط دادن آز: ۱- شب قبل انعقادیا گوشت نخورین ۲- از آسپرین و داروهای انعقادی یکی دو هفته بگذره دوستان ظاهرا انجام igg و igm برا تایید سرم لازمه!!!! اخیرا یکی از دوستان برا تایید سرم رفته بود بهش گفتن این آیتما لازمه!!!! دوستای گلم چند تا نکته در مورد نوشتن نسخه ها و نوع دکتر با توجه به تجربه دوستان: ۱- ظاهرا کاریوتایپ رو متخصص باید بنویسه و دکتر عمومی بنویسه آزاد حساب میشه اما نمیدونم متخصص اورولوژی باشه هم میشه یا نه، اما متخصص زنان بنویسه ۱۰۰% با بیمه حساب میشه!!!! ۲-بعضی دوستان میگفتن اگه دکتر عمومی آزارو بنویسه گرونتر حساب میکنن تا اینکه متخصص بنویسه بازم از آزمایشگاهی که میرین قبلش تماس بگیرین بپرسین!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فقط ظاهرا دو تای آخری نسخه ۴ گرونن من انجام نداده بودم یعنی اون زمان بحثش مطرح نبود..... حالا میخوایی اونارم انجام نده!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آرمیتا جون عزیزم والا دوستان شهرستانی معمولا بعد دوسه روز از انتقال با هواپیما برگشتن خونه شون و + هم داشتیم.....
اما اینکه کارت ایجاب میکنه زیاد ماموریت بری رو نمیدونم.....
در ضمن در شرایط عادی فکر نکنم مشکلی باشه اما اگه شرایطت مثل من خاص بشه و استراحت مطلق بشی بحثش کلا جداست.....
حالا از دکترت بپرس ببین نظرش چیه!!!!!
مرسی آنا جون آنا جون میدونی که من هایپر شدم و انتقالم افتاد برای بعد. دکترم گفت حدودا روز 21 پریود باید سونو بشم بعد هم یه آمپول بهم میده که نمیدونم چه آمپولی. میشه لطفا منو راهنمایی کنی که نیاز هست تا اون موقع کار خاصی انجام بدم یا نه؟ خدا رو شکر خودم مشکل خاصی نداشتم مشکل ما از اسپرم همسرم بود.
آرمیتا جون عزیزم پس دکترت برات سیکل بلند رو برا انتقالت در نظر گرفته..... احتمالا یه یک سوم دکاپیتیل یا دیفیرلین یا مشابهش رو خواهی داشت!!!!! عزیزم فقط تا میتونی مایعات زیاد بخور..... به خورد و خوراکت برس..... اگه میتونی روزی یه سفیده تخم مرغو بخور..... پیاده روی سبک داشته باش..... از سردیجاتم پرهیز کن ولی اگه طبعت گرمه خیلیم خودتو نبند به گرمی اعتدال رو رعایت کن!!!!! ایشالله که به زودی خبر مامان شدنتو میدی.....
آنا جون ممنون از توضیح کاملی که از شرح حال خودتون گذاشتید. برای من یه سوال پیش اومد. تمام آزمایشهای شما نشون میداده که مشکلی ندارید یعنی هیچ علائمی برای اون مسایل انعقادی و ایمنی نداشتید؟ یعنی از کجا میشه تشخیص داد ؟ نشونه ای داره؟
آرمیتا جون درد منم همینه دیگه...... وقتی بهت میگن مشکلی نداری یعنی ده درصد بررسی کردن اونا اوکی بوده میشی بدون مشکل..... غافل از اینکه کوله بار مشکلات رو داشتی..... عزیزم والا من برا انعقادی فقط esr بالا داشتم..... اما برا ایمنی هیچی..... یعنی تنها چیزی که خودمو مصمم کرد پیگیر کنم این بود که سه چهار سالی بود اصلا سرمانخورده بودم..... هر چند دکترا رو این نشونه اتفاق نظر ندارن..... بعضیا میگن ربطی نداره بعضیا میگن مرتبطه!!!!! خلاصه منو ترغیب کرد که حتما دنبالشو بگیرم..... برا آندومتریوزمم تنها نشونه ای که داشتم این بود که دردای وحشتناک پری داشتم جوری که ماهی چند روز زندگیم فلج میشد!!!!!
آرمیتا جون معمولا کسی که مستعد هایپریه سیکل بلند براش در نظر میگیرن یعنی اینکه سیستم باروریش آماده باشه و خوب به دارو جواب داده و تحریک شده پس برا مهارشم زمان زیادی نیازه.....

عزیزم خوب مهار سیستم باروری برا یه سریا با دز روزانه سینافکته که مثلا میگن از فلان روز شروع کن مثلا روز ۲۰ پری، ۲۱ یا هر روزی که طبق اون سونویی که میری تصمیم میگیرن.....
پس برا بعضیا روزانس.....
برا بعضیا تک دزه.....
مثلا یه یک سوم آمپول دکا یا دیفیرلین یا مشابهات دیگش.....
اخیرا یکی از دوستان دز روزانه واریوپیتیل داشته که اونم همین کارو انجام میده.....
حالا بستگی داره برا شما کدومشو در نظر بگیره....
بعد منتظر پری میشی.....
پری اومد روز اول تا سوم مجدد میری سونو و با چند تا سونو به فواصل مختلف و سنجیدن شرایطت روز انتقالت تعیین میشه!!!!!
آنا جون ممنون عزیزم بابت توضیحات کاملی که راجع به پروسه ی خودت دادی هم ممنونم یه جا راجع به اندومتریوز نوشتی از نظر تغذیه ای هم میشه کنترلش کرد. میشه توضیح بدی چطوری؟ البته دکتر برای من 2 تا دکاپپتیل نوشته 2 ماه بزنم و برم چک کنه ولی می خوام بدونم راه تغذیه ای هم اگه داره رعایت کنم
خدایا شکررررررر
آزیتا جون راستشو بخوایی من زیاد پیگیر نکات تغذیه ایش نبودم..... چون ظاهرا گیاهخواری باید کرد و گوشت رو باید حذف کرد..... من والا دنبالش نبودم..... من دیگه مستقیم رفتم سراغ درمان جراحی چون برا من پیشرفته شده بود..... حتی دکترم بعد جراحی گفت شانس آوردی یکمم به تاخیر مینداختی به روده هات رسیده بود!!!!!
آهان آزیتا جون یه چیزی..... نمیخوام نگرانت کنم اما دکتر زنان تاکید کرد که بعد جراحی برا من دکا یا مشابهش تجویز نشه..... چون روالش اینه بعد لاپرا یه دو سه ماهی دکا یا مشابهش رو میدن که پریود نشی و درمان کامل بشه..... من چون ذخیرم پایین بود دکتر زنانم با کادر جراحیم مشورت کرد و ازشون خواست آمپول ندن..... خلاصه بعد لاپرام برا تکمیل درمان یا باید دکا زد یا باید باردار شد که من یه جورایی شانس آوردم و دومی شامل حالم شد!!!!!
خداروشکر که بلاخره نتیجه گرفتی عزیزم. ایشالا نی نی نازت همیشه سالم و سلامت باشه ممنون از راهنماییهات. پس من به زودی میرم که با یه دکتر دیگه مشورت کنم ولی متوجه نشدم دکا که میدن برای اینه که پریود نشی مگه اینم ذخیره رو کمتر می کنه؟؟
خدایا شکررررررر
سلام آنا جون چقدر خوب و مفصل توضیح دادی. ممنونم بابت جواب دادنت. من تمام ازمایشات رو هم خودم هم همسرم انجام دادیم من مشکل انعقادی و ایمنی دارم که باید توی بارداری سرم ivig و پردنی و سلکسان بزنم ی سوال اینکه مدت ای وی اف چقدر طول میکشه چه دوران کوتاه مدت چه بلند مدت این درسته که میگن امکان موفقیت ای وی اف برای بار اول 20 درصد هستش
من اگر نقاش بودم ، کربلا را می کشیدم ، یک بیابان سرخ لاله ، نینوا را می کشیدم ، دشتی از گلهای پرپر ، نقشی از حلقوم و خنجر نقشی از عباس حیدر ، اشکی از طفلان زینب ، منظر نور هدایت کربلا را می کشیدم السلام علیک یا اباعبدالله الحسین