2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
مامانی طاها فدات ما خوبیم شکر..... عزیزم سرد بودن چی؟ زیر شکمت سرده؟ موقع پریات حموم میری؟ موقع دستشویی خودتو میشوری؟ به نظرم اگه خودت نمیتونی تشخیص بدی بهتره یه ویزیت توسط یه دکتر طب سنتی بشی..... اگه رحمت سرد باشه میتونه یکی از علتهای شکست باشه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مبینا جون عزیزم با این دید نگاه نکن..... اولا شاید شما اخیرا با بار اولیا ارتباط داشتی..... خوب بار اول فقط کسی جواب میگیره که مشکل جنبی مثل ماها نداشته باشه و تنها مشکلشون بحث لقاح باشه..... رز عزیز ممنون از اطلاعاتی که گذاشتی..... عزیزم آره مظلوم معجزه خدا شامل حالش شده!!!!! ایشالله به زودی صدای زیبای این معجزه رو هم میشنوه و لذتش صد چندان میشه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان واسه همین شک برم داشت نکنه واسه همین بوده حمام دو بار میرم تو پری از روز س دستشویی هم میشورم خودمو قبلا ک نمیدونستم همچین چیزی با گفتن شما متوجه شدم ن تشخیص نمیدم خودم بعد دکتر طب سنتی چیکار میکنه ک بفهمه ؟
مبینا جان واقعا خیلی سخته اما پشتکارت و امیدت خیلی خوب بوده و س بار تلاش کردی مطمعنم دست از تلاش برنمیداری و نتیجه تمام زحماتت رو خدا بهت میده من ک شوهرم میگه دیگه خودت رو زجر نده و نمیخواد بریم چون دکترش گفت خیلی ضعیف بوده تو نمونه امید نداره اما خودم امید دارم و دوست داشتم دوباره برم تلاشمو کنم
مبینا جون عزیزم میدونم چی میگی..... خیلی تلخه..... عزیزم ظاهرا یه سری از مشکلاتت رو شدن..... یه توضیحی میدی که چه کارا کردی..... شاید بشه با همفکری علت منفی شدناتو پیدا کرد....
مامانی طاها جون معاینه خاصی نمیکنه با توجه به یه سری چیزا حدس میزنه..... مثلا من پیش کاویانمنشم رفتم گفت رحمت سرد و مرطوبه!!!!! حالا میخوایی یه سر برو..... آدرس و شمارش صفحه ۵ هست.....
مامانی طاها جون عزیزم کلا حموم رفتن حین پری میگن خوب نیست..... منم رعایت نمیکردم یعنی طاقت نمیآوردم..... اما دیگه مجبور شدم سفت و سخت رعایت کنم..... خودمم میشستم اما دیگه بعدش فقط پاک میکردم..... فقط برا اینکه اون یه هفته رو تاب بیارم فقط تند تند لباس عوض میکردم و نهایت موهامو تو روشویی میشستم..... خلاصه بعد اینکه افتادم تو دردسر فهمیدم کاش حرف مادر بزرگمو گوش میکردم که التماس میکرد حموم نرین.....
مبینا جون عزیزم دردهای پری هم داری؟
اگه داری یه بهونه کن برو کلینیک آندومتریوز اونا کامل از این لحاظ بررسیت میکنن......
عزیزم خوب عفونتتم باید درمان کنی.....
به نظرم برا میکرو عجله نکن.....
پاتو تو یه کفش کن که چیزایی که میخوایی انجام بدن.....
عفونتتو درمان کنن....
لاپراهیسترو بکنن......
خوب تا تو نخوایی که نمیتونن سیکلتو شروع کنن.....
تو این فرصت که به این کارات میرسی به تغذیه و روحیه و ورزشت هم برس.....
من بین میکروی دوم و سومم یه سال فاصله افتاد.....
از هر لحاظ دیگه آماده شروع سیکل شده بودم.....
پس عزیزم عجله نکن.....
با دقت جلو برو و همه مشکلات رو از سر راه بردار.....
بعدش با توکل به خدا سیکلتو شروع کن.....
مبینا جان تیروئید و پرولاکتینتم کنترل کن.....
همه اینا زمان برن عوضش بهت فرصت میدن بدنت رفرش بشه......
من خودم از اینکه دو میکروی اولم پشت سر هم بود الان پشیمونم.....
انگاری کنتاراتی کار میکردم.....
خوب راه رفته رو دوباره بری نتیجه همون میشه دیگه.....
یکی بهم نگفت این که همون راهه چرا مجدد میری.....
بار دوم تنها دلخوشیم همون هپارین بود وگرنه تقریبا سر و ته قضیه رو هم آوردن بود!!!!!
پس نگران نباش و با حوصله برو جلو.....
آنا جون برا سردی رحم چه رژیمی گرفتی چون من اصلا نمیتونم خودما تو پریودی نشورم حالم بهم میخوره دست به خودم بزنم فقط با آب خودما تمیز میکنم
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد