2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047593 بازدید | 684617 پست
حوریه جون مهم وقت گرفتنته..... بری بقیش حله..... توکلت به خدا باشه..... آره مثلا فردا زنگ بزن وقت بگیر..... اگه گفت بگو دکترت گفته..... بری پیشش دیگه یه جوری حل میشه..... الکی به خودت استرس نده.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رها جون ایمانم قوی نیست.....
خدا بهم نشون داده هیچ وقت تنهامون نمیذاره.....
درسته روزای تلخمون حس میکنیم خدا کنارمون نیست اما بعدا میفهمیم که بیشتر از هر موقع حواسش بهمون بوده و خبر نداشتیم.....
عزیزم فکر میکنی منم دفعه اول که منفی شدم کفر نگفتم؟
چرا گفتم اما به مرور که جلو رفتم تازه دوزاریم افتاد که چقدر خدا هوامو داشته.....
برا همینه بهت میگم بعدا میفهمی و به این روزات میخندی.....
آره عزیزم یه روزی لگد بارونت که کرد و حسابی دردت گرفت خدا تلافی این غر زدناتو میکنه!!!!!
خخخخخخخخ
شوخی میکنم خدا مهربونتر از این حرفاست که بخواد تلافی کنه.....
اما بهت قول میدم بعضی وقتا از درد لگد زدناش گریت میگیره.....
اما اون گریه و درد توام با اشک شادی خواهد بود و به درد کشیدنش میارزه!!!!
یا اون روزو میبینی که بخواد از دندت بزنه بیرون.....
به خدا اون شب گریم گرفت.....
باورت میشه حس میکردم کلیمو داره از پهلوم میندازه بیرون.....
ایشالله از این دردا خواهی داشت اما خداییش با اینکه سخته اما لذت بخشه.....
پس به امید تجربه این روزا یه یاعلی بگو و برو جلو.....
توکل کن به خدا و بدون اون روز حتما میاد!!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون رفتم ببینم چندتا جنین دارم هشت تا جنین داشتم که تو دو بخش فریز شد آنا جون میشه منو راهنمایی کنی . نگرانم هر دفعه برای من بخوان انتقال بدن 4 تاش رو از فریز درمیارن؟ مگه 4 تا رو یه باره انتقال میدن؟ میشه جنین از فریز دربیاد دوباره فریز کنن؟
آرمیتا جون عزیزم معمولا همون ۳ یا ۴ تارو فریز میکنن..... عزیزم ۴ تا زیاد نیست که..... معمولا فریزارو بر اساس شرایط مادر و کیفیت جنینا کلاسه بندی میکنن..... عزیزم مثلا برا من سه تا انتقال دادن یکیش گرفت!!!!! پس ۴ تا خیلیم زیاد نیست!!!! تعداد پایین برا سن کمتر و سابقه بارداری چند قلویی در نظر گرفته میشه!!!!! نگران نباش...... عزیزم از الان به خروجی فریزا فکر نکن..... بسپارشون به خدا ایشالله که همه با کیفیت از آنتی فریز درمیان!!!!!
مرسی آنا جونم راستش من احتمالا میخوام تعیین جنسیت هم بکنم که گفتن در زمان انتقال انجام میشه یعنی اول فریز میشه بعد تعیین جنسیت نمیشه .اگه اون جنسیتی که نباشه رو ترجیح میدم دوباره فریز کنن. امکانش هست جنینی که یه بار آنتی فریز میشه دوباره بعد از تعیین جنسیت فریز بشه؟
آرمیتا جون به نظرم به ریسکش نمیارزه.....
اولا میدونی که برای تعیین جنسیت یکی دو تا سلول از جنین برداشته میشه.....
هم احتمال تخریب جنین هست هم اینکه به هر حال یکی دو سلولی که برداشته میشه میتونه سلول حیاتی باشه.....
من جای تو باشم اگه بیماری مرتبط به جنسیت ندارین و مجبور به تعیین جنسیت نیستین همچین ریسکی نکنین چون اولا ۸ تا جنین نمیصرفه برا تعیین جنسیت.....
به خصوص که الان تو دو بسته هست.....
شاید قبلش تعیین جنسیت میکردن باز بهتر بود لااقل رو ۸ جنین پی جی دی انجام میشد اما الان یا باید دوبار این پروسه انجام بشه یا اینکه یبار همه رو ذوب کنی و بعد مجدد بعد تعیین جنسیت فریز کنین.....
تازه از کجا معلوم بعد تعیین جنسیت مثلا جنسیت مطلوبتون توشون بود.....
اگه این همه هزینه و ریسک کردین و دیدین مثلا همه اون جنسی هستن که نمیخوایین اون وقت چی؟
پس میبینی به غیر از شرایط خاص که بعضیا مثلا نمیتونن جنین پسر داشته باشن و مشکل مرتبط با جنسیت دارن نداشتین من اصلا توصیه نمیکنم تو همچین وادی ای وارد بشین!!!!!
سلام دوست جونا. میگم اگه اسپرم با گرید بی و سی انگشت شما باشه و مورفولوژی خوبی نداشته باشه میشه ازشون استفاده کرد برای میکرو؟؟
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
نانا جون دقیقا متوجه سوالت نشدم..... یعنی جنین با تحرک بی و سی کم دارین..... آ چی؟ مورفولوژی تا چه حد پایینه؟
سلام دوستای خوبم, ممنون از مامان آنای عزیز, الهی خدابرات خوش بخاد که جوابمونو میدی, من فرداباید برم آزمایش, امروز صبح بی بی منفی بود بعدم ازتلویزیون یه آهنگ ملایم پخش میکرد باب شرایط ووضعیت من... اینقد گریه کردم که دیگه داشتم بی حال میشدم.... خدایا چرا ماتواین راهیم پس کی دستمونو میگیری کی؟
به نام خدایی که هیچ وقت ما رو فراموش نمیکنه ....
نه گرید اسپرم های گروه بی و سی هست. که تعدادشون هم انگشت شماره و مورفولوژی شون هم کمه. و حالا اسپرم پروسسینگ انجام شده ک فکر کنم دو سه روز دیگه جوابش اماده بشه. سوالم اینه ک از همچین اسپرمهایی میشه استفاده کرد؟
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
این چندروز شوهرمو که میدیم چطور نماز میخونه و بعدش چقدر سجدش طولانیه مطمنم داره برای جنینامون دعا میکنه دلم آتیش میگیره, خدایا فردا چی میشه بااین تستهای منفی, بچه ها برام دعا کنین.....
به نام خدایی که هیچ وقت ما رو فراموش نمیکنه ....