2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رها جون چه خبره عزیزم؟ خم رنگ رزی نیست که بندازی رنگ بگیره..... عزیزم پله بالا پایین کردن اونم آروم هیچ کاری نمیکنه عزیزم..... پس اصلا فکرای بد نکن و انرژی منفی نده ایشالله که مامانی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به دوستای گلم.عزیزانی که منفی شدن ان شاا...دفعه بعد به حاجت دلتون برسین.الهی آمین آنا جان منم جزء1 و 1000صلوات
پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
سلام انا جون و بقیه دوستان من باید نه مرداد پری میشدم ولی تا دیروز تاخیر داشتم دیروز یه ذره لک داشتم و دیگه هیچ امروزم عصر خیلییی کم پری شدم فقط نمیدونم اینکه کم پری شدم پری حساب میشه؟؟؟؟ روز دوم باید تهران باشم روز دومم کی میشه
دعا کن و بخواه.... شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد
سلام آنای نازنین اگه ممکنه جز 22 و 1000 صلوات رو برام بذار لطفااا..به امید حاجت روایی همگی مون
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام بچه ها و آنا جون،،،به امید خدا چهارشنبه میرم انتقال....فقط یه مشکل برام پیش اونده ممنون میشم راهنماییم کنید...من باید فردا 5 تا سرم بزنم امروز با هزار بدبختی از داروخانه هلال احمر پیدا کردم.البته بگم من تبریز هستم.ولی اونا سرم رو برام تایید نمیکنن.5 تاش میگن میشه سه نیلیون و پانصد...منم نمیتونم انقد پول بدم...دکترم گفته بود اگه سرم پیدا نکردی جاش یه قرص که تقریبا 80 درصد کار سرم رو انجام میده بگیر استفاده کن....حالا بتظرتون از خیر سرم بگذرم و برم دنبال قرص؟البته دفعه پیش هم این قرص رو داشتم...