2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنای عزیز دروغ چرا ...این پست گذاشتم بیای امیدواری بهم بدی ولی خوب میدونم تموم شدس ولی چقدر مهربونی با اینکه خداروشکر مشکلت حل شده ولی بازم میای اینجا و حواست به همه هست آنای مهربون
سلام خانما خوبید؟ من امروز پانکچر داشتم..ولی الان اصلا حالم خوب نیس به هوش که اومدم یه مقدار گلودرد داشتم به دکر بیهوشی گفتم گفت نباید گلوت درد کنه که. کسی اینطوری نبوده؟ زیر دلمم خییلی درد میکنه به خصوص واسه رفتن به دستشویی. تا از چیزای خوبشم بگم خداروشکر 26 تا تخمک خوب ازم گرفته بودن راضی بودن از تخمکام تا ببینم وضعیت اسپرما هم انشالله خوب باشه.التماس دعا.ولی انتقالم به خاطر ایکه تخمک زیاد داشتم افتاد دو تا پریودی بعدی این خوبه یا بد؟
سلام آوا جان ، نگران نباش همه این دردها رو داشتیم ، منم ٢٤ تا تخمک داشتم که ١٤ تا جنین شد و انتقالم هم دو ماه عقب افتاد و ان شا الله آخر همین ماهه ، فقط عزیزم رژیمی رو که بهت دادند رعایت کن که خدایی نکرده شکمت آب نیاره ، روزی ٤ الی ٥ تا سفیده تخم مرغ ، مایعات و شیر سویا البته اگر مشکل تیرویید نداری و اگر دارو هم بهت دادند که استفاده کن ، من که بعد از ٢ روز خوب شدم ، ان شا الله شما هم خوب میشی عزیزم .
باران جون عزیزم معمولا همونطور که دوستمون گفتن خون تیره نشونه رحم سرده..... تو رحم سرد یه دفعه به خونریزی نمیافتی و اولش با لک بینی شروع میشه و بعدشم معمولا تیره هست..... برا من که اینطور بود.... اما خوب نمیشه گفت اونی که خونش قرمزه رحمش به هیچ وجه سرد نیست اما میشه گفت احتمال سرد بودنش خیلی پایینه!!!! آوینا جون کاریوتایپ رو ژنوم طبقه ۴ نیلو هم میتونی بدی.... هزینش با تامین اجتماعی اخیرا ۱۳۶ هزار تومن بود!!!! معمولا میگن یه ماهه جواب میدن اما اکثر قبل دو هفته ده رور جوابش آمادست!!!! فدات بشم آزی جون..... میدونم شرایط پر استرسی داری اما تا آز دوم جا داره امیدتو حفظ کنی..... یکی از دوستای منم زودتر به خونریزی افتاده بود و در حد لک نبود مثل من.... آخه من بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم..... میگفت چون مال تو بعد سونوی قلب بوده مال من زود پس معلومه برا من نگرفته..... در حالی که اشتباه میکر الان غربالگری اولشم رد کرده!!!!! پس با امید برو جلو ایشالله که مصلحتت تو مادر شدنته!!!!! آوا جون خوب چون تخمکات زیاد بوده طبیعیه دردت بیشتر باشه..... عوضش ارزید به سختی ای که کشیدی..... ایشالله اسپرمای عالی هم داشته باشین و کلی جنین تپل مپل براتون آماده کنن.... عزیزم اتفاقا خوبه یکم استراحت میکنی و تجدید قوا میکنی برای نه ماه انتظار شیرینت!!!! توصیه های مامان سبحانم رعایت کن ایشالله هر چه زودتر روبراه میشی!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزی جان نا امید نباش خودت رو بسپار دست خدا الان وقت دعاست دعا کنید واسه خودتون من ک واسه همه منتظرا دعا کردم آوا جان من همون روز تخمک کشی قرار بود واسم انتقال انجام بدن اما چون شوهرم ب مشکل برخورد عمل انتقال کنسل شد وگرنه همون روز قرار بود واسم انتقال بدن سر پسرم هم همون روز تخمک کشی انتقال دادن واسم
اوینا جون من چند روز پیش آزمایشگاه بهار انجام دادم 130تومن گفت تا 6شهریور بهت میدم
میگفتند:سختی ها نمک زندگی است...اما چرا کسی نفهمید"نمک"برای من که خاطراتم زخمی است شور نیست...مزه"درد"میدهد
سلام دوستان عزیز من روز ششم انتقال هستم,معذرت میخام اما دوسه روز اول انتقال ترشحات داشتم اماالان هیچی , هیچ علامتی ندارم فقط زیر بغلهام کنار سینه هام درد دارم, شماها چطوری بودین؟
به نام خدایی که هیچ وقت ما رو فراموش نمیکنه ....
نگار کوچولوی عزیز ترشحات روزای اول مال انتقاله..... عزیزم فعلا هفته اول زوده برا علایم..... هر علایمی هم داشتی مال داروهاست نه چیز دیگه..... تازه از اواخر هفته دوم شاید تک و توک علایمی داشته باشی..... که من خودم بدون علامت بودم..... پس فکرای بد نکن و + فکر کن..... ایشالله که مامانی عزیزم!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com