2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست
سلام به نام خدا😎من رفتم دارو گرفتم انشاله برای پانکچر برام دعا کنید

ایشالله بسلامتی 

کجا در حال درمانی 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم از من شجاع تری ها لک داری واسه چی میری بیرون عزیزم

زینب جون تو خونه یه کوچولو راه رفتم عزیزم بیرون نرفتم که 🤗مهمون اومد یه کم نشستم خیلی اذیت شدم هنوز تازه اول راهم این وروجکا انقدر شیطونن 🤗🤗🤗

بچه ها بیاین تاپیکم برا NT کمک کنید لطفا. 🙏🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3531859/nt-تهران-کجا-برم?postId=113429490

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

زینب جان من رفتم دکتر

دکاپپتیل از روز اول شروع کردن البته نصفش از روز2پیورگان 225 و پی دی هوموگ 3تا.....

این چه روشیه؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
تو تغذیه هم از کسی تقلید نکن مناسب طبعت بخور....  کارهای عجیب غریب نکن....  روال طبیعی ب ...

سلام من امروز ی کم راه رفتم الان لک بینی دارم زنگ زدم مرکز گف شیافو زیاد کن بنظرتون خطرناکه؟یاطبیعی؟چیکارا کنم روز پنجم انتقالمه

سلام به نام خدا😎من رفتم دارو گرفتم انشاله برای پانکچر برام دعا کنید

علیکم السلام.نقطه

به سلامتی.نقطه

ان شاالله بهترین تخمک ها وجنین ها برات تشکیل میشه.نقطه

ان شاالله این بار دوقلو باردار میشی وبه سلامت هم بغلشون میگیری.نقطه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اهان مرسی عزیزم بابت راهنماییت🌻

اگه کرجی بروبیمارستان کمالی( زیرنظرابن سینای تهرانه,درحقیقت یکی از شعبه های ابن سینای تهرانه) تعرفه هاش خوبه

اما مرکز ناباروری رویش کرج،آزاده،تعرفه هاش آزادحساب میشه.

بیمارستان مریم گلشهر کرج هم مرکزناباروری داره ولی آزاده،دکتراش هم اکثرا دکترهای رویش کرج هستن.

پس اگه میخوای ارزون در بیاد برو بیمارستان کمالی.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.