2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
آخی چه دکتر مهربونی ، اره میفهمم حستو، زود زود یه کاکل زری میاری عزیزم 🥰😍🥰😍

مرسی عزیزم. ان شالله اول باباش اهل و عاقل شه بعد اگه خدا بخواد کاکل زری و پیرهن گلی فرق نمی کنه :)

البته با اون رفتار دیروز خواهرشوهرم باید حتما یه پسر بیارم بگم بره یه کارای بکنه که هی فحش عمه بخوره دخترها زیاد فحش عمه نمیخورن

نچرال بابت این گفت که ضخامت رحمم و وضعیتش خوب بود و گفت بدون دارو و امپول میتونیم انتقال و بدیم فکر ...

عزیزم حسابی مراقب باش فقط تب نکنی

ترجیحا درمان های خانگی داشته باش و دکتر نرو واسه سرماخوردگی خصوصا که الان آنفولانزا شایع شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه جاي شما بودم اگه ذخيره ام بالا بود حتما لاپارا تشخيصي انجام ميدادم

من ذخیرم بالاست ولی سه بار سونوگرافی شدم گفتن همه چی اکیه و پلی کیستیک نیستی یعنی ممکنه من هم مشکلی داشته باشم؟ ذخیرم 6.5 هست

انا واقعا خيلي آرام تر از روزهايي هستم كه تازه فهميده بودم بايد خيلي دوندگي كنم و درد بكشم و غصه بخو ...

عزیزم هر تصمیمی که بگیری برای زندگی خودته و قطعا قابل احترامه اما من اگه جای شما بودم همه این راه ها رو با همه سختی هاش میرفتم بعد به تخمک اهدایی فکر می کردم.

خداروشکر عزیزم که بهتر شدی ! راستی وزن فسقلیت اخرین بار چقدر بود ؟؟

دردم کمتر الانم هنوز ولی هست نه نمیرم دکتر از هر کس می پرسم می گ اونم درد استخون واژن داشته وزن جوجه1/60بود سونو 28هفته شما چی؟دکتر گفت خوبه نمی دونم والا

يعني من اميدوارم اگه يكي باردار بشم بعدي را طبيعي بشم برا همون تو اين اولي خيلي نميخوام زرت و زرت بر ...

اگر حرفم رو واقعا گوش میدی بله امیدوار باش حالا اهدایی رو نمیدونم اصلا مشکلاتش رو میدونی یا نه هزار بار سخت تر از تخمک خود آدم هست

نگران اون هورمون ها هم نباش تو دوره انتقال هم کلی هورمون وارد بدنت میشه، حالا یه پانکچر زیادیه

زینب جان برای من استرومارین خارجی نوشته ولی پیدا نکردم بنظر شما مشکلی داره ایرانی مصرف کنم؟ ضمنا به ...

والا از دکترت بپرسی بهتره

من که به استرادیول ایرانی خوب جواب داد بدنم، شما رو نمیدونم 

میگم من از تهوعی که دارم حس میکنم نی نی ها هنوز هستن و شیطنت میکنن امروز تهوع بیشتری هم دارم تازه 😋 ...

عزیزم😍😍😍

مونا جون یه سوال پرسیدم فکر کنم ندیدیش، میگم برای شما چندتا جنینو ادامه رشد دادن چندتاش بلاست شد؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...