2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
مرسی  عزیزم  من ۲تا جنین  مونده توکل  به خدا ببینیم  چی میشه  مرسی &nb ...

ان شاء الله که مادر میشی به امید خدا 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
مرسی دوستای مهربونم انشالله خدا به هممون کمک کنه من که دیگه بی اراده اشکام میریزه نمی دونم خدا چرا ۸ ...

دوست عزیزم درکت میکنم خدا بزرگه..انشاءالله جواب این صبر و درداتو به بهترین شکل میده ..انشاءالله میکرو دوقلو بهت میده خدا مارو اینطوری امتحان میکنه خیلی سخت و درد آوره..باتوکل بخدا برو جلو روحیه ات رو هم حفظ کن ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۴۰۰ و خورده ایی دادم نمیدونم قیمت هر نی چقد میشه

فکر کنم واسه منم همین حدود شد. منظورم کلی ام اینه نگرانم تعداد بیشتر از اونی که انتقال میدن ذوب کنن بعد هدر بره واقعا دیگه دوست ندارم به پانکچر و شروع از صفر برگردم اعصابم نمیکشه

مرسی قربونت برم من انتقال ندادم آی یو آی شدم حالا دیگه پریود بشم برم دکتر وارد سیکل میکرو میشم

اصلا آیوآی احتمالش پایینه مطمئن باش با میکرو مثبتی. امید به خدا💪💪💪💪💪

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
فکر کنم واسه منم همین حدود شد. منظورم کلی ام اینه نگرانم تعداد بیشتر از اونی که انتقال میدن ذوب کنن ...

ان شالله دفه اول باردار میشی. نیازت به بقیه هم نمیوفته

شایدم مثه من خدا فرجی کرد و طبیعی باردار شدی🙏🙏😊😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
مرسی دوستای مهربونم انشالله خدا به هممون کمک کنه من که دیگه بی اراده اشکام میریزه نمی دونم خدا چرا ۸ ...

عزيزم واقعا ناراحت شدم ايشالا خدا كمكت كنه 

منم وقتي iuiمنفي شد ماه بعدش رفتم تو سيكل ميكرو 

انشاالله زود زود مامان بشي 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدا از دهنت بشنوه عزیزدلم. الهی شما هم به سلامتی نی نی ات دنیا بیاد

😍🥰😘🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
ان شالله🙏 جنسیت برا شماهم هنوز مشخص نیست؟؟ انومالی چیه؟🙈

به من دكتر پيري گفت  دختر و پسر ٨٠ درصد حالا نميدونم چقدر درست گفت تو ١٣ هفته و ٤ روز  خودم اصلا نپرسيدم 

منظورم غربالگيري دوم كه بين ١٨ تا ٢١ هفته فكر ميكنم بايد بريم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان لطفا بگید کیا هیستروسکوپی کردند؟توی کدوم بیمارستان؟و هزینش چقدر بود؟ ممنونم

دوست من تو بهمن انجام داد ٣ تومن با خراش اگه اشتباه نكنم 

به من دكتر پيري گفت  دختر و پسر ٨٠ درصد حالا نميدونم چقدر درست گفت تو ١٣ هفته و ٤ روز  خود ...

میخای غربال دومو بری؟؟

چرااااا

مگه اولی نرفتی همه چی خوب بود

بیخیال. این دکترا فکر جیب خودشونن

مرسی قربونت برم من انتقال ندادم آی یو آی شدم حالا دیگه پریود بشم برم دکتر وارد سیکل میکرو میشم

سلام عزیزم ناراحت نشو ای یو ای مثل اقدام طبیعی هست و تو از اول خواستی میکرو کنی و همسر و دکترت مخالف بودن حالا پری شدی وارد سیکل ای وی اف بشو مطمئن باش جواب میگیری

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود