2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
[QUOTE=110422194]الهی عزیزم میفهمم چی میگی، یه ذره برای شما بیشتر زمان میبره ولی خوب میشی و قول میدم ...

خب فکر کنم دو تا آمپول یک شیاف بهتر باشه باز بپرس از دکترت 

تو شهر خودتون سونو نیست که لازم نباشه تو مسیر بمونی؟ 

خب اگر تاثیر + داشته بعید میدونم تکرارش بد باشه یعنی شما کیس تجویزش بودی 

منم براهمین دودل هستم که برم یانه برامن خیلی خوب بودیعنی عالی بودتاثیرش رومن.ولی ازبس میگن بده وخوب نیس میترسم مرحله بعدی برم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان  عزیزم  آزمایش منفی  شد  ۲تا دیگه  جنین  دارم  هنوز   ...

😭😭😭😭😭 خیلی ناراحتم برات عزیزم 

میدونم هر چی بگم دلت آروم نمیشه😢😢😢😢

هر وقت حالت بهتر شد بیا بررسی کنیم دفعه بعد چی کار کنی چیزی جا نمونه و حتما مامان بشی 

منم براهمین دودل هستم که برم یانه برامن خیلی خوب بودیعنی عالی بودتاثیرش رومن.ولی ازبس میگن بده وخوب ...

نه گلم اگر بد بود اثرش حتما نشون میداد

برای همسرم حجامت زیر ناف خیلی بد بود چون باعث شد چسبندگی اسپرم بیشتر بشه 

ولی وقتی برای شما خوب که نه عالی بوده پس حتما ادامه بده

شهر ما کوچیکه امکاناتش هم خیلی کمه نمیتونم اعتماد کنم

عزیزم متوجه ام

ان شاالله تا اون موقع خوب خوب شدی

فقط اگر رفتی حتما یه جوری برنامه ریزی کن که بهت فشار نیاد و تو یک روز رفت و برگشتت نباشه 

نه گلم اگر بد بود اثرش حتما نشون میداد برای همسرم حجامت زیر ناف خیلی بد بود چون باعث شد چسبندگی اسپ ...

زینب خانوم پایین کمرم که گفتم تق تق صدامیکنه وهیچکس هم این حالت رانداره.بعداززالوانداختن خوب شد.نمدونم براچی اینجوربودوبراچی خوب شد

😭😭😭😭😭 خیلی ناراحتم برات عزیزم  میدونم هر چی بگم دلت آروم نمیشه😢😢😢😢 هر وقت حالت بهتر ...

مرسی که  مث یه  خواهر  دلداری  میدی  من خواهر ندارم  ولی وجودت  برای  همه  با ارزش و  امیدوار کننده است

چشم  حتما باز  میام  یکم استراحت  کنم  با روحیه  بهتر  بر میگردم   خیلی مهربونی  دوست خوبم 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم تا اونجا که اطلاع دارم حتما قبل از لقاح باید خود پدر و مادر هم آزمایش ژنتیک (کاریوتایپ) " رو ب ...

مرسی گلم....من دوبار سقط داشتم که هر دو بخاطر تشکیل نشدن قلب بود...دکترگفت محیط رحم شمااز هرنظر سالم بوده آندمترمناسب ومشکل ایمنی و...هم نداری گفت شاید مشکل از جنینها باشه وبه همین دلیل پیشنهاد pgd داد امااصلا نگفت باید آزمایش بدم